Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Coolmark nieuwe partner van Building Holland 2017

Coolmark nieuwe partner van Building Holland 2017

Coolmark is partner van Building Holland 2017. In een interview geeft de organisatie weer hoe zij de toekomst van de bouw- en vastgoedsector voor zich ziet. 

Hoe lang bent u al partner van Building Holland?

Coolmark is al 2 jaar partner van Building Holland.

Waarom bent u (wederom) partner geworden?

Het is een platform waar koplopers van uit de bouwkolom samen komen om elkaar te inspireren en informeren over energie- en duurzaamheidstransitie. 

Hoe ziet de toekomst van de bouw- en vastgoedsector er wat u betreft uit?

Wij staan pas aan het begin van een zeer uitdagende overgang. De bouw zal de komende jaren nog veel sneller verduurzamen dan wat er nu gebeurt en opdrachtgevers leggen de lat hoger.

Hoe hoopt u dat Building Holland invulling geeft aan die toekomst?

Er moet een brug geslagen worden tussen investeerders, eigenaren van gebouwen en de bouw- en installatiesector. Vaak zijn het nu twee gescheiden werelden. Die moeten samenkomen op een event als Building Holland.

Hoe wil u er zelf invulling aan gaan geven?

Door te innoveren op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en comfort. Daarnaast door dit te delen via voorwaartse integratie in de bouwkolom en het dialoog aan te gaan met de gebruiker en de opdrachtgever.

Welke innovaties kunnen we van uw organisatie verwachten de komende tijd? Welke daarvan gaat u op Building Holland 2017 laten zien?

Warmtepompen concept 2.0, niet alleen nog veel zuiniger maar ook met een circulair koudemiddel, 100% natuurlijk in plaats van chemisch zoals nu gebruikelijk. De gebruiker staat natuurlijk centraal, evenals comfort.

Wat heeft Building Holland u de afgelopen jaren gebracht?

Inspiratie, innovatie, netwerk maar ook directe projecten.

Wat verwacht u op Building Holland te zien en te horen?

Visie, inspiratie, uitdagingen, netwerken, oplossingen, plezier, doorzetters en gamechangers. Daarnaast de vraag hoe de bouw- en installatiesector jongeren enthousiast kan krijgen om de energie- en duurzaamheidstransitie uit te voeren.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven