Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

BASF partner van Building Holland 2017

BASF partner van Building Holland 2017

BASF is partner van Building Holland 2017. In een interview vertelt BASF system partner developer Benelux, Gertjan Prins over een toekomst met meer focus op klantwaarde en duurzaamheid.

Foto: Gertjan Prins

Hoe lang bent u al partner van Building Holland en waarom bent u wederom partner geworden?

We zijn sinds 2015 partner van Building Holland en zijn ook dit jaar weer vertegenwoordigd, onder andere met ons BASF System Partner klantloyaliteit programma. Het event biedt een prima podium om onze duurzame oplossingen bij een belangrijk publiek, beslissers in de bouw- en vastgoedsector, onder de aandacht te brengen.

Hoe ziet de toekomst van de bouw- en vastgoedsector er wat u betreft uit?  

Er komt meer bewustzijn voor kwaliteit en over procesbeheersing. Hoofdthema’s de komende jaren zijn de focus op klantwaarde en het leveren van toegevoegde waarde voor de klant maar ook voor de klant van onze klant. Daarnaast vormt duurzaamheid een belangrijke pijler en met name duurzame samenwerking.

Hoe hoopt u dat Building Holland invulling geeft aan die toekomst?

Door partijen samen te brengen en te verbinden. Daarnaast: door pro-actief vernieuwing te initiëren en te thematiseren. Verder vertrouwen we erop dat Building Holland belangrijke spelers en koplopers in de branche uitdaagt en communiceert over vooruitgang en de struikelblokken.

Hoe wil u er zelf invulling aan geven?  

Door de samenwerking met klanten en opdrachtgevers handen en voeten te geven en oplossingen te bieden voor verduurzaming. We hebben een uitgebreid product- en dienstenaanbod en blijven innoveren. Daarnaast zorgen we voor de nodige kennisdeling gedurende Building Holland 2017 binnen actuele thema’s.

Welke innovaties kunnen we van uw organisatie verwachten de komende tijd? Welke daarvan gaat u op Building Holland 2017 laten zien?      

We gaan het BASF System Partner klantloyaliteit programma met een focus op kwaliteit en duurzaamheid. Verder komt ‘Sustainable Concrete Solutions’.

BASF partner van Building Holland 2017

Het Havenhuis Antwerpen, waarin de betonreparatie-, vloercoatingsystemen en de hulpstoffen in het beton zijn verwerkt.

Wat heeft Building Holland u de afgelopen jaren gebracht?

Naast naamsbekendheid en een vergroting van ons netwerk heeft het ons goede leads gebracht, die zijn uitgegroeid tot samenwerkingen.

Wat verwacht u op Building Holland te zien en te horen?

We verwachten op Building Holland vooraanstaande sprekers die vanuit verschillende posities in en rond de bouw een beeld geven van waar we nu staan en naartoe gaan. Verder delen we zelf graag onze kennis en ervaringen met betrekking tot duurzaamheidsmaatregelen en uitgewerkte concepten.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven