Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Heijmans deelt tips voor succesvolle bezoekersregistratie

Heijmans deelt tips voor succesvolle bezoekersregistratie

Heijmans is een van de koplopers in bezoekersregistratie voor Building Holland 2017. Uit een interview blijkt hoe de organisatie zo veel registraties binnen heeft gekregen, welke middelen ze daarvoor heeft ingezet en welke rol Building Holland hierin vervulde.

Op welke manier heeft u bezoekers geworven?

Wij hebben dankbaar gebruikgemaakt van het uitnodigingstraject dat Building Holland ons heeft aangeboden. Daarnaast zijn we voor de start van het Building Holland uitnodigingstraject gestart met onze relaties persoonlijk uit te nodigen. Hierbij is het vooral van belang dat onze klant informatie ontvangt over hetgeen wij hen te bieden hebben. En dat is ons inziens kennisdelen. Wij werken graag met andere partijen samen, aangezien we samen verder komen dan alleen. Door kennis te delen en expertises toe te voegen slagen we daarin.

Hoe ondersteunt Building Holland daarin?

Building Holland zet sterk in op deze waarden; communiceren, activeren & verbinden. Zo is met name de website van Building Holland een prettige ervaring voor onze klanten om alle informatie naar voren te krijgen.

Waarom is het volgens u belangrijk om mee te doen aan het uitnodigingstraject?

Naast het persoonlijk uitnodigingen, laten we zien dat we gezamenlijk met overige partners van Building Holland een gezamenlijk netwerk en kennisdelingsevent aan het organiseren zijn.

Welke tips heeft u voor andere partners die aan de slag willen met bezoekersregistratie?

Denk vooral vanuit uw klant en zorg voor een duidelijke propositie. Waarom wil uw klant de moeite nemen om naar Building Holland te komen? Dat zal niet alleen voor uw organisatie zijn. Zoek de verbinding met anderen op, en deel kennis met elkaar.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven