Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

'Building Holland werkt aan een complete ketenbenadering'

'Building Holland werkt aan een complete ketenbenadering'

Als Building Holland-partner van het eerste uur vertelt Mitsubishi Elevator Europe over hoe zij het event de afgelopen jaren heeft zien groeien, wat haar doelstellingen zijn de komende editie en op welke vlakken Building Holland het verschil kan maken. Lees het interview met marketing manager Bram van der Sanden van Mitsubishi Elevator Europe.  

Waarom kiezen jullie voor Building Holland?

Omdat het een van de podia is waarop wij onszelf langs de inhoud kunnen presenteren in de bouw- en vastgoedsector. Building Holland werkt aan een complete ketenbenadering en dat past ons erg goed.

Hoe hebben jullie de afgelopen Building Holland events ervaren?

Overwegend zeker positief, waarbij er over de jaren heen een volwassen evenement is neergezet met interessante sprekers en innovaties. Goed aangeklede beurs waar inhoud centraal staat. Wel zien we voor de 2017 editie (t.o.v. 2016) een lichte stijging in het aantal bezoekers en een gematigde bereidwilligheid onder onze bestaande klanten om weer te komen. Kortom zaak om door te ontwikkelen en van de 2018 editie een knaller te maken, waarbij de stap gezet wordt richting een Provada-achtige naamsbekendheid en aanloop van mensen.

Wat heeft Building Holland jullie opgeleverd?

Nieuwe contacten en versterking van onze merksterkte en bijbehorende positionering. Building Holland is voor ons een goed podium om de diverse doelgroepen in de bouwketen te ontmoeten. Dit levert ons nieuwe contacten en nieuwe samenwerkingen op.

Welke doelstellingen heb je met deelname aan Building Holland gedefinieerd?

  • Tenminste 60 hoogwaardige nieuwe leads (we hebben een verdeling van A t/m D leads) die voor €1 mln omzet (€850.000 binnen 1 jaar + €150.000  binnen 2 jaar na beurs) binnen brengen.
  • Bekendheid M-Use® versterken langs nieuwe referentieprojecten en testimonials
  • Positionering MEE binnen het circulariteitsdomein uitbouwen

Waar maakt Building Holland voor jullie het verschil?

De primaire taak van Building Holland is het faciliteren van een goed bezocht evenement gericht op inhoud, waarin innovaties en netwerken centraal staan. Kortom zorgen dat de kwalitatieve bezoekers uit de bouw- en vastgoedsector in grote getalen tijdens (een van) deze 3 dagen aanwezig zijn en hierlangs alle processen inrichten. Dus via goede aankleding (standbouw, atmosfeer, etc), sprekers, catering en het bereiken & uitnodigen van de juiste doelgroep een bepaald podium creëren waarop wij ons kunnen presenteren.

Wat zou er moeten gebeuren om het event nog succesvoller te maken voor jullie?

Primair meer bezoekers (= hogere kwantiteit -> minimaal 15.000-20.000 over de 3 dagen), vanuit de doelgroepen 1) ontwikkelaars, 2) beleggers, 3) corporaties/zorginstellingen, 4) beheerders/vve’s en 5) overheden (= hogere kwaliteit). Idealiter op (mede-) beslisniveau actief binnen de segmenten kantoren, hotels, woningen en gezondheidszorg. 


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven