Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Excursie Circl tijdens Building Holland

Excursie Circl tijdens Building Holland

Schrijf je nu in voor een excursie naar CIRCL 
Het circulaire ABN AMRO  paviljoen aan de Zuidas

Circl is een plek die ABN AMRO heeft gecreëerd om de opgedane kennis over circulariteit te delen en klanten daar goed over te kunnen adviseren. En verbinding te maken. Met klanten, collega’s, belangstellenden, buurtbewoners, voorbijgangers. Circl is volledig volgens duurzame en circulaire principes gebouwd. Het is energiezuinig en demontabel ontworpen, om zo min mogelijk impact op de planeet te hebben. Veel onderdelen van Circl hebben al een leven achter de rug. Andere grondstoffen - van het hout van de constructie tot het aluminium van de gevelpanelen - kunnen in de toekomst worden hergebruikt. Circl is bovendien een living lab, waar iedereen met goede ideeën over duurzaamheid en circulariteit de ruimte kan krijgen.

Circl is een plek om te leren, te inspireren, maar vooral om te verbinden. Maar hoe kwam ABN AMRO erbij om dit bijzondere paviljoen te bouwen? Kom daar achter tijdens de excursie naar Circl op donderdag 19 april 2018. ABN AMRO nodigt u uit om een kijkje te nemen bij dit paviljoen. 

Het vertrekpunt is Building Holland in RAI Amsterdam, op de stand van ABN AMRO standnummer 10.070. Vanaf 16:00 uur vertrekt u met duurzaam vervoer naar Circl. Vanaf 16:30 uur start het programma met een korte inleiding gevolgd door een rondleiding. U eindigt in de rooftopbar voor een borrel rond 17:30 uur. 

Aan de excursie zitten geen kosten verbonden.

Wilt u deelnemen aan de excursie? Schrijf u dan in voor Building Holland en kom donderdag 19 april om 16:00 uur naar de stand van ABN AMRO standnummer 10.070. 

 


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven