Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Duurzaam Gebouwd komt tot leven tijdens Building Holland

Duurzaam Gebouwd komt tot leven tijdens Building Holland

Duurzaam Gebouwd komt tot leven tijdens Building Holland. In 1 dag kun je LIVE getuige zijn van wat het integrale platform van Duurzaam Gebouwd je kan bieden. Zo zie je de redactie aan het werk, meng je je in een vurige discussie tijdens de Round Tables en kom je in contact met partners en experts. 

Op diverse manieren worden bezoekers van de stand meegenomen in de drie pijlers van Duurzaam Gebouwd: communiceren, verbinden en activeren. Er is volop ruimte voor marktvisies en keynotes binnen actuele thema’s, gericht op het invullen van grote maatschappelijke opgaven.

Donorskelet en materialenpaspoorten
Iedere dag behandelt Duurzaam Gebouwd LIVE een thema op het podium. Circulair Bouwen, Gezonde Gebouwen en #VanGasLos staan centraal. Op dinsdag 17 april staat Circulair Bouwen centraal. IMd-directeur Pim Peters vertelt over het donorskelet en Madaster en Lars van der Meulen en Thomas Heye van respect Aveco de Bondt en Boele & Van Eesteren zetten tips op een rij om versneld tot materialenpaspoorten te komen.

Ontwerpen voor gezondheid en #VanGasLos
Woensdag 18 april staat het thema Gezonde Gebouwen op het programma. Binnen dit thema vertelt LIAG Architecten-directeur Thomas Bögl over ontwerpen voor gezondheid. Op 19 april, de laatste dag van Building Holland, nemen we #VanGasLos onder de loep. Onder anderen John Bouwman van Nieman Raadgevende Ingenieurs staat dan op het podium, om samen met de deelnemers te kijken naar uitdagingen, kansen en oplossingen omtrent gasloos wonen.

Meer weten over Duurzaam Gebouwd Live? Houd de website van Duurzaam Gebouwd in de gaten. Bekijk ook de promo.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven