Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

CUIN: thermisch efficiënt isolatieglas

CUIN: thermisch efficiënt isolatieglas

Hermans Techniglaz is al jaren actief in de wereld van exclusief architectonisch glas. Aan vele grote en kleine  projecten hebben zij inmiddels al een bijdrage mogen leveren. Van glas waar zonnecellen in verwerkt zijn, hoogwaardig veiligheidsglas en speciaal glas dat innovatieve daglicht toepassingen combineert met een extreem hoge isolatie waarde. Ook combinaties van de verschillende glastypes zijn vaak mogelijk.

Kortom, Hermans Techniglaz heeft zeer innovatie en duurzame glasoplossingen in haar productprogramma. Zo hebben zij sinds kort een extra Solar product aan hun assortiment toegevoegd, de PV-lei, welke ook is opgebouwd uit glas. De BIPV Slate is een innovatieve dak oplossing, waarmee leistenen daken vervangen worden voor esthetisch niet van leisteen te onderscheiden dak-geïntegreerde zonnepanelen.

Juweeltje
Tijdens de beurs Building Holland presenteert Hermans Techniglaz op de Innovation Boulevard nog een nieuw juweeltje; CUIN. CUIN is een zeer sterk isolerend (helder) glaspaneel met uitmuntende technische waardes, zonder dat de ruitdikte of het gewicht wordt vergroot. Met U-waarden van 0,4 W/m2K in een dubbelglas uitvoering en maar liefst 0,2 W/m2K in een triple uitvoering. CUIN is het meest thermische efficiënte isolatieglas dat op de markt verkrijgbaar is, een milieuvriendelijk en high-tech alternatief voor traditionele beglazing.

Hermans

Hermans Techniglaz geeft de bezoeker een fantastisch inzicht om middels glastoepassingen een energiezuinige en prettige werk- of leefomgeving te creëren met zonlicht. De architectonische kwaliteit is daarbij erg belangrijk; met bovengenoemde Solar, Safety en Daylight producten van Hermans Techniglaz worden op dit gebied geen concessies gedaan.

Bezoek daarom stand 11.004 voor meer informatie over deze unieke glasoplossingen. Registreer hier voor gratis toegang.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven