Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

‘In Control’ online

‘In Control’ online

De Bouwstenen-publicatie 'In Control 2017' over informatiemanagement voor vastgoed- en facility managers, staat nu online. Aan de opvolger wordt gewerkt.


Vast onderdeel van de jaarlijks terugkerende publicatie is het overzicht van de informatiesystemen die op de markt te koop zijn en de ervaring die gebruikers hiermee hebben. Zo'n systeem is handig om overzicht te houden, maar het kiezen van zo'n systeem blijkt niet eenvoudig. Daarbij worden de gebruikers steeds kritischer, zo blijkt uit het gebruikersonderzoek.  

Stap voor stap

Daarnaast bevat de publicatie een keur aan onderzoeksresultaten, interviews, praktisch houvast en uitleg over informatievraagstukken rond vastgoed- en facilitymanagement. De nadruk daarbij ligt op mensen en processen; stap voor stap vooruit. 

De informatiemanager

Ook wordt een beeld geschetst van de informatiemanager; een verbinder met overtuigingskracht, die er voor moet zorgen dat er voldoende informatie beschikbaar is om goede besluiten te kunnen nemen over alle onderdelen van het vastgoedmanagement.

Duurzaam en slim 

In 2018 zoomt het Bouwstenen-platform in op het thema informatie voor duurzaam en slim vastgoedmanagement. Daarvoor gaat het platform op safari en worden net als vorig jaar verschillende onderzoeken gedaan naar het informatiemanagement bij gemeenten, scholen en (zorg)corporaties.  

Lees hier de publicatie In Control.

Zie ook:


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven