Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

9 t/m 11 april 2019

Recticel Insulation lanceert nieuwe website

Recticel Insulation lanceert nieuwe website

Recticel Insulation lanceert nieuwe website

Recticel Insulation heeft haar website www.recticelinsulation.nl vernieuwd. Op de site vinden betrokkenen uitgebreide informatie over de Recticel isolatieproducten en -oplossingen. De site begeleidt de bezoeker als een isolatiegids tot de juiste oplossing met de nodige installatievideo’s, technische specificaties en cases.

De nieuwe website van Recticel Insulation biedt veelal een pasklaar antwoord op de isolatievraag. Recticel geeft advies op maat met specifieke isolatieoplossingen voor uw projecten. Gebruiksvriendelijkheid staat centraal dankzij een verbeterde structuur en navigatie. Het is niet 'zo maar' een website: het weerspiegelt hoe Recticel Insulation toegevoegde waarde creëert voor alle mogelijke sectoren. Handige productfilters en -calculators leiden de bezoeker tot de meest geschikte isolatieoplossing. Daarnaast bieden mooie referenties en testimonials inspiratie.

De site maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de bezoeker, de bouwprofessionals en zo nodig de particulieren die een beroep doen op een vakman, de best mogelijke ervaring aan te bieden. De nieuwe website betekent een belangrijke stap voor de groei van het merk Recticel Insulation. Neem regelmatig een kijkje op www.recticelinsulation.nl en blijf op de hoogte van alle Recticel productinnovaties en laatste nieuwtjes.

Over Recticel Insulation

Recticel Insulation is een betrouwbare en ervaren isolatiepartner die hoogwaardige oplossingen aanbiedt om het dagelijks comfort van de eindgebruiker te garanderen. Recticel zet in op nieuwe en steeds betere isolatieoplossingen, die het resultaat zijn van ervaring, vakmanschap en passie voor polyurethaan. De isolatiefabrikant is internationaal actief en opereert vanuit 4 Europese productiesites.

Recticel Insulation maakt deel uit van de beursgenoteerde Recticel Groep, een toonaangevende wereldwijde speler op het vlak van polyurethaanoplossingen. Recticel is niet alleen actief in de bouwsector, maar ook in de meubel- en autoindustrie en stelt wereldwijd meer dan 8000 mensen in 28 landen tewerk.

Perscontact

Bert Samyn, Marketing Assistant
Tel. +32(0)56 43 89 38
Gsm +32(0)474 72 19 03
samyn.bert@recticel.com


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven