Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Gevelscan krijgt subsidie

Gevelscan krijgt subsidie

Gevelscane krijgt subsidie

Gevelscan krijgt subsidie van € 25.000,- van het Interreg- Europese fonds voor Regionale ontwikkeling tussen Vlaanderen en Nederland.
uit dagblad de Stem “ondernemers katern” Juni 2018.

Lucht - en warmtelekken opsporen
“Zonder de 25.000 euro van Link2Innovate had ik de ontwikkeling niet zo snel kunnen oppakken”, zegt Theo d’Achard van Enschut, van Gevelscan. Het Bredase bedrijf ontwikkelt een nieuwe visuele methode om lucht en warmtelekken in de schil van gebouwen op te sporen. Traditioneel gebeurt dat met thermografie(infrarood) of drukmetingen. Onze Prescanbouw-methode gaat uit van een combinatie van technieken waaronder ultrasoon. Onhoorbaar geluid dus. Hiermee kun je al in een vroeg in het bouwproces starten en dus faalkosten vermijden. “

“Wij zijn een klein technologiebedrijf dat organisch groeit. REWIN wees ons erop dat als we zouden samenwerken met een Vlaamse partner, we in aanmerking konden komen voor financiële steun. We hebben iemand gevonden die specifieke kennis inbrengt, helpt met het testen en met het betreden van de Belgische markt. Ik ben helemaal niet thuis in die subsidieregelingen, dus ik ben blij dat REWIN dat heeft opgepakt.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven