Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Asbestos 2018: Dé verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen

Asbestos 2018: Dé verbindende vakbeurs voor de gehele asbestketen

Asbestos 2018 vindt plaats op 20, 21 en 22 november in Evenementenhal Gorinchem. Asbestos is het platform waar bezoekers dé totaaloplossing op het gebied van asbest vinden. Met het oog op 2024 waarin alle asbesthoudende dakbedekking vervangen of verwijderd moet zijn, is een vakbeurs als Asbestos onmisbaar. Deze enorme opgave betekent dat de asbestsector, gemeenten en provincies, het rijk en alle asbesteigenaren samen moeten werken om dit voor elkaar te krijgen. Hierbij is het belangrijk dat asbestsaneerders goed worden opgeleid, dat nieuwe technieken worden ontwikkeld en ingezet en dat de handhaving en inspectie goed op orde zijn. Daarnaast mag het financiële aspect zeker niet worden vergeten.

Waarom deelnemen of bezoeken?

  • Samenwerken; Vakbeurs Asbestos is hét moment om persoonlijk met elkaar in contact te komen en de vooruitgang in de markt te bewaken en stimuleren. Eenheid daar staat Asbestos voor; met elkaar vormen we de schakel!
  • Kennisuitwisseling; Een praktisch inhoudelijk programma met waardevolle, toegepaste kennis die u direct in de praktijk kunt brengen. Samen met experts wordt dit programma vormgegeven, waarbij diverse thematieken uit de branche worden behandeld.
  • Netwerken; Asbestos is een platform waarbij de verbinding met diverse branches te leggen is, wissel kennis met elkaar uit en ga samenwerkingen aan.

De centrale thema's van Asbestos 2018

Tijdens de beurs wordt een inhoudelijk programma georganiseerd over de meest uiteenlopende onderwerpen rondom asbestproblematiek. Onder andere onderstaande thema's worden behandeld:

  • veiligheid
  • gezondheid
  • duurzaamheid
  • calamiteiten management

Voor meer informatie kunt u op de website kijken: www.AsbestosVakbeurs.nl


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven