Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Nieuwe partners Bas Niese en David Hess voor Kraaijvanger Architects

Nieuwe partners Bas Niese en David Hess voor Kraaijvanger Architects

Nieuwe partners Bas Niese en David Hess voor Kraaijvanger Architects

Bas Niese en David Hess zijn vanaf 1 september 2018 partner bij Kraaijvanger. Bas als managing partner en David als architect partner.

De benoeming sluit aan bij de toekomstvisie van Kraaijvanger: de architect als regisseur van duurzaamheid, schoonheid en menselijke waarden in deze snel veranderende wereld. Wij zien het als onze rol om nieuwe technieken en nieuwe manieren van samenwerkingen te onderzoeken en deze om te zetten in mooie, veerkrachtige steden en gebouwen. We investeren in deze toekomst en zien de uitbreiding van onze directie met Bas en David als een eerstvolgende stap.

Bas Niese

Bas kent innovatieve en duurzame samenwerkingen binnen de bouw als geen ander vanuit zijn achtergrond als directeur PPS bij Facilicom en ervaring bij Brink. Hij zal zich focussen als managing partner op Business Development, het samenbrengen van bureau, markt en partners, en zorgen dat Kraaijvanger adaptief en proactief blijft. Bas Niese: “Kraaijvanger heb ik leren kennen als een bureau met een rijke historie, een ongelofelijke potentie en drive. De focus ligt op het ontwerpen van duurzame innovatieve oplossingen die mensen gelukkig maken. Een bijzonder mooie ambitie!”.

David Hess
Na 10 jaar werken bij Kraaijvanger, startend als project architect, vervolgens als associate partner, zal David Hess zijn verbinding met het bedrijf verder versterken als partner. David heeft bewezen complexe binnenstedelijk opgaves in duurzame innovatieve aansprekende architectuur te kunnen omzetten. Bovendien heeft hij met initiatieven als o.a. 360Ëš, de Hub en Contrast nieuwe manieren van samenwerken en verdichten neergezet. Onder de supervisie van David zijn de ontwerpen voor AHOY Convention Centre en het Van Gelder hoofdkantoor en Experience Centre tot stand  gekomen. “Met veel plezier en trots verdiep ik mijn relatie met het bureau. Ik wil blijven bijdragen aan de combinatie van kwaliteit en diversiteit in zowel ons team, onze aanpak als onze projecten”, aldus David Hess.

Over Kraaijvanger Architects

Kraaijvanger Architects maakt al ruim 90 jaar omgevingen om te ontdekken. Omgevingen waar mensen werken, leren en genieten, zoals openbare interieurs, publieke gebouwen en stedelijke ruimtes. Hier vinden ontmoetingen plaats en worden mooie herinneringen opgebouwd. Voor ons is elk gebouw uniek. Wij identificeren ons met de opdrachtgevers, gebruikers, bezoekers en makers van onze gebouwen. Voor een goed eindresultaat zijn we betrokken vanaf de eerste schets tot ver na de feestelijke opening. Met oog voor een duurzame toekomst, context en detaillering.

Nieuwe partners Bas Niese en David Hess voor Kraaijvanger Architects

Foto: Management team van Kraaijvanger met van links naar rechts: Dirk Jan Postel, David Hess, Vincent van der Meulen, Bas Niese, Daniëla Schelle, Hans Goverde


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven