Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Het winnende concept van Saint-Gobain Gyproc

Het winnende concept van Saint-Gobain Gyproc

Maak kennis met een innovatie van wereldformaat: een wand die niet alleen duurzaam en toekomstbestendig is, maar ook geluidsisolerend, massief en inbraakwerend. Zeg hallo tegen HABITO®. Een compleet wandsysteem dat alle voordelen van bestaande systemen combineert en alle nadelen wegneemt. Deze innovatieve wand is zeer geschikt voor scholen, winkels en in het bijzonder voor de woning(nieuw)bouw. Speciaal voor de natte ruimtes is HABITO®  ontwikkeld. 

Saint-Gobain Gyproc ontwikkelde HABITO® op basis van marktkennis en onderzoek naar de wensen en eisen van alle partijen in de bouwkolom. Ook de wensen bewoners werden meegenomen in de ontwikkeling van de nieuwe gipswand. HABITO® is een wand met de hoogste stootbestendigheid, aanpasbaar geluidscomfort, de laagste milieubelasting en inbraakwerendheidsklasse 2. Daarnaast is HABITO® een massieve muur voor bewoners door de extreem hoge draagkracht tot 30 kg/schroef, pluggen zijn niet nodig. Verder kent de wand een hoge geluidsisolatie, is erg stootvast en blijvend scheurvrij.

Afgelopen maand won Saint-Gobain Gyproc Nederland de BouwKennis Jaarprijs 2018. Deze prijs is dé nationale erkenning voor het meest inspirerende concept in de bouw-, vastgoed- en installatiesector. Tijdens de BouwKennis Jaarbijeenkomst beoordeelden zowel de vakjury als het publiek, bestaande uit ruim 500 bouwprofessionals, ‘HABITO® in de Nederlandse woningnieuwbouw’ als het beste concept.

In 2 minuten alle voordelen van de HABITO® zien?

Bekijk de 360° movie op www.gyproc.nl/habito


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven