Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Jubileumevent met urgente boodschap!

Jubileumevent met urgente boodschap!

Nieman Raadgevende Ingenieurs bestaat dit jaar 30 jaar. Samen met meer dan 200 goede relaties vierden wij afgelopen 9 oktober dit jubileum met het ‘TO FORESEE event’ op de unieke locatie: Climate Planet in Utrecht.

Het is een mooi event geworden in de Climate Planet met een urgente boodschap: Klimaatverandering is een belangrijke uitdaging voor de gebouwde omgeving. Op basis van onze kennis en ervaring leveren wij graag een bijdrage in projecten vanuit onze visie op klimaat, circulariteit en comfort om zo tot concrete oplossingen te komen.

Ook sprak Henk Koekoek, algemeen directeur van NIEMAN, met trots over de toewijding en passie van de medewerkers en over de goede samenwerking met relaties.

Na een korte pauze stond de wereldbol in de Climate Planet centraal. De adembenemende Climate Planet 360o- film toonde de geschiedenis van de aarde en de klimaatveranderingen veroorzaakt door het leven op de aarde. De film gaf een goede inkijk in de ‘slechte’ gesteldheid van de aarde en de noodzaak om met behulp van de Global Goals deze ontwikkeling een halt toe te roepen en het leefklimaat op aarde te verbeteren.

André Kuipers sloot de middag af met wereldbeelden vanuit het ruimtestation waaruit de invloed van de klimaatverandering nu al zichtbaar is. Uit eerste hand legde hij uit welke enorme mogelijkheden de ruimtevaart heeft om te helpen de veranderingen van de aarde waar te nemen en te bewaken. Toch was zijn belangrijkste boodschap dat we allemaal astronauten zijn op ruimteschip aarde. We zullen er dus alles aan moeten doen die zo leefbaar mogelijk te houden.

Een uitgebreid verslag met video Wie is NIEMAN, foto’s van de dag en uitgeschreven NIEMAN visie To Foresee vindt u op

https://www.nieman.nl/innovatie


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven