Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Duurzaamheid centraal op Betondag 2018

Duurzaamheid centraal op Betondag 2018

Duurzaamheid en beton zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Dat zal ongetwijfeld de conclusie zijn van iedereen die op 15 november a.s. de Betondag bezoekt. Een dag waarin kennis en kennisoverdracht centraal staan maar ook veel ruimte is voor het bezoeken van bedrijven op de beursvloer of het netwerken tijdens de netwerkmomenten.

Key-note speakers tijdens de Betondag 2018 zijn  prof.dr.ir. Jan Rotmans en prof.dr. Jacqueline Cramer. Jan Rotmans is hoogleraar transities en transitiemanagement aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is een scientivist, een gepassioneerde en rebelse wetenschapper die in de praktijk betrokken is bij het versnellen van transities en duurzaamheid. Oud-minister prof.dr. Jacqueline Cramer is voorzitter van de Stuurgroep Uitvoering van het Betonakkoord. Zij zal de hoofdlijnen daaruit nog eens aanstippen en de reeds ingezette marsroute duiden.

Dat Betonakkoord komt ook terug aan het einde van de middagsessie ‘Betonakkoord in de praktijk’. Enkele ondertekenaars van het Betonakkoord vertellen over hun motivatie. En in de ochtend worden in het inmiddels traditionele Betondagdebat over drie stellingen de degens gekruist:

  • Duurzaam beton is de oplossing voor een duurzaam Nederland
  • Het Betonakkoord zet mensen niet in beweging
  • Er is geen duurzaam alternatief voor beton

Het volledige programma voor de Betondag kan hier worden gedownload. Op de website kunt u zich ook eenvoudig registreren voor deelname.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven