Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Kick-off Building Holland 2019 bij Heijmans in Rosmalen

Kick-off Building Holland 2019 bij Heijmans in Rosmalen

Op dinsdag 27 november jl. heeft Building Holland haar eerste kick-off gehouden bij Heijmans in Rosmalen. Het programma stond in het teken van de trends in de bouw, installatie en vastgoed sector en de nieuwste ontwikkelingen tijdens de komende editie van Building Holland, 9 tot en met 11 april 2019 in RAI Amsterdam.

Gastheer Heijmans deed de aftrap in de persoon van Ton Fleuren, directeur Business Development. Hij was duidelijk waarom Heijmans partner is van Building Holland. “Alleen door samen te werken kunnen we complexe projecten realiseren en Building Holland is de ontmoetingsplaats voor gelijkgestemden.“  

Leontien de Waal van de Rabobank nam het stokje over en nam de aanwezigen mee in de trends en ontwikkelingen in de bouw, installatie en vastgoed. Zij gaf iedereen inzicht in wat er speelt in de sector en welke thema’s relevant zijn. Samenwerken aan innovatie en de uitdaging om de juiste mensen te vinden voerden de boventoon. Thema’s die naadloos aansluiten op de programmering op de podia tijdens Building Holland.

Richard Klein van Building Holland nam de deelnemers mee in de missie en visie van Building Holland. Duurzaamheid en Innovatie blijft van groot belang en daar wordt een nieuw relevant item aan toegevoegd te weten: Talenten. De belangrijkste thema’s die tijdens Building Holland in de programmering terugkomen zijn: Circulariteit, Energietransitie en Digitalisering.

Alice Muurlink heeft namens Building Holland de deelnemers bekend gemaakt met alle mogelijkheden om maximaal rendement uit hun beursdeelname te halen. De belangrijkste nieuwe ontwikkelingen hierin zijn de uitnodigingsservice, de Match & Meet App en de Smart Badge voor bezoekers.

Afsluitend was er een borrel en een informatiemarkt. Hier waren ook TVVL aanwezig en Ctouch, die in samen werking met Letink Design toelichting gegeven op de in ontwikkeling zijnde informatieschermen van de plattegrond voor extra exposure voor de deelnemers. Op donderdag 29 november wordt een 2de kick off gehouden in het Circl gebouw bij ABN AMRO.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven