Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Rabobank en Building Holland zetten zich in voor innovatie

Rabobank en Building Holland zetten zich in voor innovatie

Rabobank verbindt zich als partner aan Building Holland, en wordt hoofdsponsor van de Innovation Challenge. Rabobank en Building Holland willen innovatie in de bouw-, installatie- en vastgoedsector aanjagen.

Rabobank vindt het belangrijk dat bedrijven in de Bouw kunnen groeien door verduurzaming en technologische innovaties, zodat zij goedkoper produceren, sneller opleveren en duurzaam bouwen. Op deze manier ontstaat een beter eindproduct, wat leidt tot een gezonder rendement.

Innovatie vraagt om het innemen van andere rollen door bestaande partijen in de keten. Ook samenwerking en het delen van een gezamenlijke toekomstvisie is daarbij essentieel. Building Holland is daarbij faciliterend. Zij is hét kennis en netwerkevent dat weet welke vraagstukken er leven in de sector. Zij verbindt partijen om te komen tot innovatieve concepten en samenwerkingsvormen.

“Het onderscheidend vermogen en het rendement van de bouw- en vastgoedsector wordt steeds vaker bepaald door de mate waarin men in staat is te innoveren en samen te werken. Door de samenwerking met Building Holland willen we de bouwsector stimuleren actief te innoveren op de gebieden circulariteit, digitalisering en energietransitie”, aldus Roel van de Bilt, directeur Rabo Real Estate Finance.

Rabo Innovation Challenge Award

Als partner van Building Holland sponsort de Rabobank de Innovation Challenge Award. Met deze Award stimuleert Rabobank innovatie in de gehele keten. De bouwsector is vaak nog traditioneel, terwijl de markt juist nu om innovatieve oplossingen vraagt. Alleen met innovatieve en duurzame oplossingen in de gehele keten kan de bouwsector een bijdrage leveren aan de grote maatschappelijke vraagstukken waar ze voor staat. Roel van de Bilt: “een toekomstbestendige bouwsector draagt bij aan een beter Nederland waar welvaart en welzijn hand in hand gaan.”

Klik hier  voor meer informatie over de Rabobank


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven