Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Samenwerken rode draad kick-off meetings Building Holland

Samenwerken rode draad kick-off meetings Building Holland

Met trots kijkt Building Holland terug op twee succesvolle kick-off meetings. Deze kick-off meetings zijn op 27 november jl. gehouden bij partner Heijmans in Rosmalen en op 29 november jl. bij partner ABN AMRO in het Circl gebouw in Amsterdam. De kick-off meetings waren druk bezocht en zijn met veel enthousiasme ontvangen waarbij toelichting werd gegeven op het concept, thema’s en vernieuwingen. De officiële aftrap is gegeven voor Building Holland 2019 van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam.

Samen bouwen we de toekomst
Richard Klein, Event Director,  benadrukt dat Building Holland vooral een event is dat op zoek is naar business met toekomstwaarde. “Op onze drie Innovation Boulevards hebben we meer dan honderd innovaties, maar daarnaast proberen we vooral de verbinding te zoeken. Bedrijven zijn steeds meer op zoek naar partners, die meedenken bij specifieke concepten. Bedrijven begeven zich meer in de rol van concept-partner. Meedenken en meefunctioneren in een concept is belangrijker dan ooit. Vroeger deed je als aannemer of installateur gewoon je ding en daarna was je weer weg. Die tijd is geweest. Je bent nu mede-verantwoordelijk voor het totale concept. De beurs heeft ook al jaren als ondertitel ‘(Re) Building the Future’. We bouwen aan een nieuwe toekomst in samenwerking met innovatieve partners. Die focus op conceptmatig denken is misschien wel ons belangrijkste onderscheidende vermogen ten opzichte van andere beurzen ”, aldus Klein die benadrukt dat toekomstgericht meedenken in concepten niet in schaalgrootte zit.” Ook kleine bedrijven of zelfs eenmanszaken kunnen hierin mee. Zolang je maar meedenkt in het totale concept.“

Thematische aanpak
Om overzicht te houden is de beurs opgedeeld in een drie hoofdthema’s, te weten Circulariteit, Energietransitie en Digitalisering. Richard Klein: “De thema’s zijn de basis voor het lezingenprogramma dat dagelijks aan bod komt op vijf verschillende podia. In totaal komen we uit op 150 lezingen, seminars en workshops, die gericht zijn op actuele vraagstukken en de laatste trends in de sector.”

Match & Meet App
Uitgangspunt van Building Holland is netwerken, kennis delen en zakendoen. Om dit nog verder vorm te geven wordt er deze editie gewerkt met een Match & Meet App. Bezoekers en partners kunnen zo op basis van hun interesse afspraken maken tijdens Building Holland. In januari wordt de App gelanceerd.

Kijk voor meer informatie op www.buildingholland.nl


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven