Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Performance in Lighting over hun deelname aan Building Holland

Performance in Lighting over hun deelname aan Building Holland

Kunt u in maximaal drie zinnen een korte omschrijving van uw bedrijf geven? 

Voor Performance in Lighting heeft licht geen schaduwen, onze professionaliteit, technische expertise en ervaring stellen ons in staat om voor iedere behoefte de meest geschikte oplossing te bieden. Wij kunnen alle eisen die ontwerpers en voorschrijvers hebben, beantwoorden dankzij het uitgebreide programma van armaturen en verlichtingstechnische oplossingen.

Wat is voor Performance in Lighting de belangrijkste reden om deel te nemen aan Building Holland 2019? 
Wij willen graag onze naamsbekendheid in de markt vergroten door in contact te komen met nieuwe klanten in de installatie-, bouw- en vastgoedbranche. Building Holland is hier hét event voor!

Wat kunnen bezoekers van Performance in Lighting verwachten? Bijvoorbeeld op het gebied van noviteiten, oplossingen, demonstraties etc.
Bezoekers van Building Holland kunnen van Performance in Lighting innovatieve, doeltreffende en beheersbare lichttechnische oplossingen verwachten. Uiteraard zijn dit oplossingen die energiebesparend en zelf regelbaar zijn, door middel van bijvoorbeeld dimSMART®, HCL of Tunable White.
Tevens zullen wij de bezoekers meenemen in de wereld van Virtual Reality. Performance in Lighting biedt namelijk de innovatieve mogelijkheid om producten en projecten met Virtual Reality te visualiseren en bekijken. Door het gebruik van geschikte hardware en software kunnen projectvoorstellen zeer gemakkelijk gepresenteerd en gecommuniceerd worden. De content kan zowel op een monitor of via een VR-bril geprojecteerd worden.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven