Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

ABN AMRO over haar deelname aan Building Holland 2019

ABN AMRO over haar deelname aan Building Holland 2019

Kunt u in maximaal drie zinnen een korte omschrijving van uw bedrijf geven?
ABN AMRO bedient klanten binnen retail, private banking en corporate banking, waarbij de portefeuilles bouw en vastgoed een belangrijke positie innemen. ALs bank willen we een bijdrage leveren aan de verdere verduurzaming van de gebouwde omgeving. We willen de overgang naar een inclusieve, circulaire en duurzame maatschappij versnellen. Dit doen we door onze producten en diensten zo in te richten dat deze bijdragen aan een betere toekomst.

Wat is voor ABN AMRO de belangrijkste reden om deel te nemen aan Building Holland 2019?
Door het geven van presentaties en ronde tafelsessies willen we onze kennis over de bouwsector delen, tegelijk willen we leren van de andere bezoekers.  Building Holland is vanwege de kwantiteit en kwaliteit van deelnemers hét platform om informatie op te halen bij andere stands en presentaties en andere partijen in de bouw te bezoeken. Het congres is ideaal om (informeel) contact te houden met bestaande relaties, nieuwe contacten op te doen en gevoel met de markt te houden.

Wat kunnen bezoekers van ABN AMRO verwachten?
De bouwspecialisten van ABN AMRO (Madeline Buijs, sector econoom Bouw&Vastgoed en Petran van Heel, sector banker Bouw&Vastgoed) zullen lezingen en ronde tafel discussies verzorgen tijdens Building Holland. In het nabijgelegen circulaire paviljoen van ABN AMRO (Circl) zullen we ook bouwevenementen organiseren. En als hoogtepunt van de week zal ABN AMRO mede het Green Tie gala organiseren. Daar zullen de ABN AMRO Duurzame 50 bekend worden gemaakt. Oh ja, en elk jaar een leuke foto in de ABN AMRO fotobooth bij de entree.

ABN AMRO over haar deelname aan Building Holland 2019ABN AMRO over haar deelname aan Building Holland 2019

foto's door: Ossip van Duivenbode


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven