Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Start derde leergang succesvolle cursus Facade

Start derde leergang succesvolle cursus Facade

Metaaltech Opleidingen voor de gevel- en dakenbranche organiseert in samenwerking met Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies dit voorjaar de derde leergang van de opleiding ‘Facade-cursus’.

De cursus over voorgehangen geventileerde gevels. Dit geveltype wordt op grote schaal toegepast in Nederland met uiteenlopende afwerkingen op diverse ondergronden. Het geveltype is geschikt voor nieuwbouw maar wordt ook op grote schaal toegepast bij renovatie- en ‘na-isoleer’ projecten. Het geeft architecten veel speelruimte in het ontwerpen van de gebouwschil en kan bouwfysisch aanmerkelijke voordelen opleveren. Op basis van de vele gevelafwerkingen en draagsystemen kunnen zeer uiteenlopende gevels worden samengesteld.

In vijf dagen worden alle relevante aspecten van dit type gevel behandeld door specialisten. Onderwerpen zijn onder andere de constructieve werking van de facade en zijn interactie met de achterliggende constructie, brandveiligheid, maatvoering/indeling en esthetica, vochthuishouding, duurzaamheid en detailleringen.

De cursus wordt wekelijks gegeven in Utrecht. De derde leergang start op 3 april 2019.

Metaaltech  is een opleidingsinstituut, met betrokkenheid van de Metaalunie branchegroep Dumebo DWS, voor theorie- en praktijkopleidingen op het gebied van gevel- en dakconstructies.

Nieman-Kettlitz Gevel- en Dakadvies is een onderdeel van de Nieman Groep. Binnen deze Groep is alle relevante kennis en ervaring aanwezig.

Lees meer en meldt u direct aan voor de facade cursus.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven