Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

‘Let’s connect to the future’ tijdens het ABB Update Event 2019

‘Let’s connect to the future’ tijdens het ABB Update Event 2019

Op woensdag 13 en donderdag 14 maart 2019 vindt het jaarlijkse ABB Update Event plaats in de ABB Experience in Nieuwegein. Dit onder het motto: ‘Let’s connect to the future’ en met samenwerken als speerpunt. Het event is gratis toegankelijk voor professionals in de woningbouw, utiliteit en industrie.

Het Klimaatakkoord, energieneutraal wonen en werken, predictive maintenance en digitalisering; het zijn begrippen die de tijd van nu domineren. Maar wat betekenen deze ontwikkelingen voor de verschillende sectoren? En hoe vertaalt zich dat in het dagelijks werk? Tijdens het ABB Update Event 2019 krijgen bezoekers antwoord op deze en andere actuele vragen en ontdekken ze hoe ze daarmee direct hun voordeel kunnen doen. Keynote spreker beide dagen is Diederik Samsom, expert op het gebied van de energietransitie en bevlogen spreker en debater.

In één dag up-to-date

ABB laat in één dag zien wat er speelt in de markt. Met uiteenlopende kennissessies, waarbij bezoekers ontdekken hoe duurzaamheid, Nederland energieneutraal, slimmer werken, intelligentie in gebouw en industrie en oplossingen op het gebied van energie-efficiëntie en veiligheid zich in de praktijk vertalen en waar kansen liggen. Daarnaast is er volop ruimte om vakgenoten te ontmoeten, kunnen bezoekers speeddaten met andere professionals en zijn de nieuwste technologische innovaties in de praktijk te zien en beleven in de ABB Experience voor bouw en industrie.

Praktische tips en persoonlijk advies

Nieuw dit jaar zijn de individuele adviesgesprekken. Hierin sparren drie specialisten in een twintig minuten durend een-op-eengesprek met bezoekers over de verschillende aspecten van hun bedrijfsvoering. Hoe scout je in deze krappe arbeidsmarkt bijvoorbeeld talent en hoe houd je talent aan boord? Wat zijn de kansen van online marketing en hoe regel je het met opvolging en/of overdracht van de zaak. Zaken die minstens zo belangrijk zijn als de vakinhoudelijke kant van het verhaal. En die dus de aandacht krijgen die ze verdienen.

Programma woensdag 13 maart 2019

12.30 tot 13.30 uur: ontvangst met lunch

13.30 tot 14.00 uur: opening door Diederik Samsom

14.00 tot 17.30 uur: diverse belevingen en activiteiten afgewisseld met netwerkmomenten

- 18 inspirerende kennissessies (let op: het aantal plaatsen per sessie is beperkt)

- Individuele adviesgesprekken (op afspraak en op volgorde van aanmelding)

- Speeddatingsessies met andere bezoekers

- Mogelijkheid bezoek aan Living Space® Experience, Building Space® Experience en Industrie Experience

17.30 tot 19.00 uur: plenaire afsluiting in het Atrium met een hapje en een drankje

 

Programma donderdag 14 maart

12.30 tot 18.30 uur: Dagprogramma identiek aan dat van woensdag 13 maart

18.30 tot 22.00 uur: Afsluitend een netwerkborrel onder het genot van verschillende gerechten en acts

22.00 uur: Einde van het Update Event

Schrijf u nu gratis in

Deelname aan het ABB Update Event 2019 is uiteraard gratis, maar let wel: het aantal plaatsen voor de kennissessies en individuele adviesgesprekken is beperkt. Wacht dus niet te lang en meld u vandaag nog aan!

Building Holland is hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoedsector van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam. Hier worden drie dagen lang actuele thema’s zoals digitalisering in de bouw, energietransitie en circulariteit belicht. Ook zijn er drie innovatieboulevards waar alle nieuwe ontwikkelingen en trends worden getoond. Klik hier voor gratis toegang. 


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven