Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Louwman Exclusive Cars in de spotlights

Louwman Exclusive Cars in de spotlights

Fotograaf: Jaap Lotstra

Louwman Exclusive maakt deel uit van een markant erfgoed in automotive Nederland: de Louwman Group met z’n origine in Den Haag, waar al in 1923 een start werd gemaakt met de import van vooraanstaande merken. De kwaliteit van het vakmanschap vormt de brandstof voor de bijzondere ontwikkeling die het bedrijf doormaakte de afgelopen eeuw. Het erfgoed van de Louwman Group komt op een bijzondere manier tot leven in het unieke Louwman Museum te Den Haag, waar ‘s werelds grootste privécollectie de ontwikkeling van de automobiliteit van de Louwman Group tot in detail weerspiegelt. Louwman Exclusive bouwt voort op deze traditie en vertegenwoordigt de Group in het segment voor premium automobielen met onder andere de merken Maserati, McLaren, Morgan en Lexus.

Omdat er in het markante pand aan de A2 nog altijd traditionele verlichting aanwezig was, heeft Louwman Exclusive de vraag neergelegd om een plan te maken voor het vervangen van de verlichting naar LED. Hierdoor worden niet alleen de exclusieve auto's prachtig uitgelicht maar wordt er ook nog eens bespaard op energie. Er is in dit project gekozen voor kantelbare spots EB43 LED en GUELL schijnwerpers voor in de showroom. Voor de werkplaats wordt er gebruik gemaakt van TRY lichtlijnen.

PERFORMANCE iN LIGHTING
Ronde Tocht 1C
1507 CC Zaandam
marketing.nl@pil.lighting
www.performanceinlighting.com

Building Holland is hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoedsector van 9 t/m 11 april in RAI Amsterdam. Hier worden drie dagen lang actuele thema’s zoals digitalisering in de bouw, energietransitie en circulariteit belicht. Ook zijn er drie innovatieboulevards waar alle nieuwe ontwikkelingen en trends worden getoond. Klik hier voor gratis toegang. 


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven