Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

GEZOCHT – INSTALLATIETECHNISCHE UITDAGING RONDOM ENERGIETRANSITIE

GEZOCHT – INSTALLATIETECHNISCHE UITDAGING RONDOM ENERGIETRANSITIE

Heb jij een (installatie)technische uitdaging rondom de energietransitie in de gebouwde omgeving waar nog geen oplossing voor is? En wil je weten wat er gebeurt als een team van experts samen werkt aan een oplossing voor dit probleem? Meld jouw probleem dan aan voor de ‘snelkookpansessie’ op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2019.

p donderdag 11 april organiseert TVVL een ‘snelkookpansessie’ op het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland. In deze sessie, geleid door Harm Valk, Senior adviseur Energie en Duurzaamheid bij Nieman Raadgevende Ingenieurs, ontwikkelen experts van de deelnemers aan het TVVL Kennisplein op hoofdlijnen een praktische (installatietechnische) oplossing voor een praktijkprobleem. Deze oplossing wordt na afloop van de sessie om 15.45 uur met alle bezoekers gedeeld op het Creatio podium: Energie voor de toekomst (Hal 12).

Aanmelden probleemstelling
Wil jij graag dat de experts in deze ‘snelkookpansessie’ met jouw probleem aan de slag gaan? Stuur dan voor dinsdag 2 april 2019 een omschrijving van jouw probleem of uitdaging rondom de energietransitie in de gebouwde omgeving, inclusief fotomateriaal en de technische specificaties van het betreffende gebouw naar info@tvvl.nl Uit alle aanmeldingen wordt één specifiek probleem gekozen, die kort voor de ‘snelkookpansessie’ wordt gedeeld met de experts. Tijdens Building Holland gaan de experts vervolgens met elkaar aan de slag, om te laten zien hoe we alleen door samenwerking echt het verschil kunnen maken.


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven