Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Office App brengt meer energie en plezier op de werkvloer

Office App brengt meer energie en plezier op de werkvloer

Maak kennis met de Office App. Zij geloven dat een kantoor zo veel meer moet zijn dan alleen een bureau. Een plek waar je geïnspireerd raakt, waar je effectief kunt werken en de juiste technologie je ondersteunt. En laten zij nu net hét perfecte platform hiervoor hebben.

Met Office App kan je tijd besparen door praktische zaken sneller te regelen zoals vergaderruimtes of parkeerplekken boeken, storingen melden, bezoekers aanmelden of een taxi bestellen. Daarnaast ondersteunt het ook de sociale cohesie in een pand met een community, een directe chatfunctie, events functionaliteit en het biedt een podium aan lokale ondernemers om producten en services te verkopen.

Thijs van der Burgt, CEO van Office App, vertelt: “Wij zorgen dat medewerkers vanuit één centrale plek het hele kantoorpand kunnen bedienen en bereiken, en alle services kunnen gebruiken. Dat betekent dat je tijd bespaart in het regelen van praktische zaken en je zoveel mogelijk kunt focussen op je werk. De bonus? Je krijgt meer gedaan in een kortere tijd, én houdt meer vrije tijd over”.

De hoofdspeler is data

De diensten en services van de Office App leiden uiteindelijk tot een hogere retentie, zowel bij de medewerkers als bij de huurders van een kantoorpand. Ook waar medewerkers de belangrijkste spelers zijn, is de hoofdrol uiteindelijk weggelegd voor data. “Wij maken continu gebruik van data om te zorgen dat de werkomgeving beter aansluit bij de wensen van de gebruiker. Zo meten wij hoe mensen het kantoorpand beleven en passen we waar nodig de functionaliteit van de service hierop aan. Alles wat we doen is GPDR-compliance. Wij bieden een betere gebruikerservaring, zonder hierbij de privacy van de gebruiker te schaden.”

De wereld van PropTech

Vier jaar geleden is Thijs van de Burgt in de wereld van PropTech gestapt. “Het heeft een hele tijd geduurd voordat de vastgoedsector interesse kreeg in het toepassen van technologie in kantoorpanden. Inmiddels is iedereen om. Van de bouwers tot aan de vastgoedeigenaars en de property managers. Ze hebben allemaal een sterke behoefte om te innoveren. Het is duidelijk dat technologie zorgt voor een efficiënter gebouw, met een hogere asset value en een betere gebruikerservaring.”

Wouter Truffino van Holland PropTech ontdekte dat de Office App in combinatie met Gooee weleens goed kon uitpakken. Deze partnership kwam voor Office App en Gooee op het juiste moment. “Het is best ingewikkeld om sensortechnologie of hardware-oplossingen in een keer goed neer te zetten. Ik voer veel gesprekken met gebouweigenaren en vastgoedbeheerders die op zoek zijn naar een sensor oplossing die schaalbaar is. Gooee is een partij met een sensoroplossing die dat werkelijk waarmaakt.”


Op twee snijvlakken

Waar Gooee aan de harde achterkant zit, is Office App vooral bezig met de voorkant, met de medewerkers. “Door de sensor- en beacon data van Gooee te combineren met Office App zien we hoe we een ruimte zo efficiënt mogelijk kunnen gebruiken, en hoe we de medewerkers de beste gebruikerservaring kunnen bieden. Office App en Gooee zitten precies op die twee snijvlakken. Wij zeggen altijd: Wij zijn een integratieplatform en we zijn goed in het integreren van de beste partijen die zijn gespecialiseerd in sensoren, vergaderruimtes, software en parkeermanagementsystemen.”

Door the best of both worlds te combineren, zorgen wij samen voor een ijzersterke propositie. Mede door deze samenwerking kunnen wij onze klanten volledig servicen.”

Building Holland

 

Het belangrijkste voor nu is een schaalbare en goed geïntegreerde oplossing te introduceren in de markt. “Hier worden de bezoekers van Building Holland enthousiast van, denk ik.”

“De technologie van vandaag is niet per se de technologie van over vijf jaar. Technologie blijft veranderen. Een van de mooie zaken aan data analyseren is dat we constant nieuwe inzichten krijgen en daarmee kunnen optimaliseren. Daarnaast verandert de behoefte van de mens ook. Ik geloof dat er geen organisatie is die op een gegeven moment klaar is met verbeteren. Ik weet zeker dat wij onze technologie de komende twintig jaar nog vaak zullen aanpassen, zodat wij op elk moment het product leveren dat past bij de klantbehoefte. Wanneer je zou stoppen met innoveren, sta je stil.”


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven