Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

“Nederlands consultancy bedrijf aan basis Europese uitbreiding voor wereldleider in Project Management Software, PMWeb”

“Nederlands consultancy bedrijf aan basis Europese uitbreiding voor wereldleider in Project Management Software, PMWeb”


PMWeb, leider in de markt voor “Construction en Project Management software” blijft zich focussen op de Europese markt. De successen van PMWeb zijn tot op heden voornamelijk geboekt in de Verenigde Staten en bij wereldwijd opererende bedrijven zoals APM Terminals en Philips. Het Nederlandse bedrijf, Primaned, haalde PMWeb 2 jaar terug al naar Europa en boekte een enorm succes door de Engelse gezondheidsdienst, NHS als klant binnen te halen voor het managen van hun “CapEx Projecten”. Het mag uniek genoemd worden, dat een Nederlandse onderneming met geen enkele voet aan de grond in het Verenigd Koninkrijk de grootste werkgever van het Verenigd Koninkrijk aan zich heeft weten te binden met PMWeb.

Om de focus op Europa kracht bij te zetten, heeft HKA-Tech, wereldwijd de grootste Partner van PMWeb een kantoor in Londen geopend. HKA-Tech en Primaned zullen de handen in één slaan in het bedienen van de Europese markt en hebben nu naast het HKA-Tech kantoor in Londen ook Primaned kantoren in Nederland, België en Ierland.


HKA-Tech en Primaned lanceerden de nieuwe samenwerking in Londen doormiddel van het organiseren van het event “Technology that drives Construction Management”. Tijdens het event kwamen Europese klanten, Art-Invest en NHS Property Services aan het woord over hoe zij het digitaliseren van hun processen hadden aangepakt en hoe zij geprofiteerd hebben van het gebruik van PMWeb. Alasdair White, Head of Construction bij NHS PS zei; “PMWeb heeft het voor ons mogelijk gemaakt om onze organisatie veel efficiënter te laten werken waardoor we nu voor het eerst sinds 5 jaar in staat zijn om daadwerkelijk 100% van ons budget te investeren”. Voor een overheidsorganisatie met als doel de faciliteiten voor gezondheidzorg in goede staat te houden, is dit van essentieel belang. Helemaal nieuw was PMWeb niet voor de Europese markt. De enorme successen van PMWeb hadden de aandacht van “Early adopters” in Europa getrokken om ook hun Capital Projects met PMWeb te managenen. Op dit moment gebruiken oa: NHS Property Services (VK), Art-Invest (Duitsland), United Nations (Zwitserlanad), APM Terminals (Denemarken), Philips (Nederland) en de Europese Investerings Bank (Luxemburg) PMWeb als Project Management systeem. Daarnaast zijn er diverse wereldwijde organisatie die de Europese vestigingen ook hebben aangesloten.


PMWeb CEO, Marc Jaude, zei tijdens de formele lancering van het partnership, “I am extremely happy with the commitment shown by both HKA-Tech Partner Gino Wideen and Primaned Managing Director Mark Schenk in the months prior to the event. I’m confident our European partners will deliver the highest quality of services to the UK and European market.”


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven