Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Als installateur voorbereiden op de toekomst? Daar is kennis en samenwerking voor nodig!

Als installateur voorbereiden op de toekomst? Daar is kennis en samenwerking voor nodig!

Met de ontwikkelingen in de installatie- en elektrobranche verschuift de rol van installateur steeds meer naar adviseur en wordt samenwerken nog belangrijker! Tijdens De Installateur van de Toekomst in Gorinchem vind je de kennis om je voor te bereiden op deze nieuwe rol en de mogelijkheden om nieuwe samenwerkingen aan te gaan met andere ondernemers.

Welke kennis ga jij opdoen?

Om je kennis bij te spijkeren heeft De Installateur van de Toekomst kennis- en praktijksessies op het programma staan in het kader van drie thema’s: Efficiënt werken, Duurzaamheid en Digitalisering. Zo komt NEN lezingen geven over NEN4010, organiseert TVVL een kennisprogramma met onderwerpen zoals F-gassen en biodynamische verlichting, maar zijn er ook workshops te volgen over SDE+ subsidie en warmtepompen van o.a. Kenter en Alklima. Bekijk hier het volledige programma.

Vergroot je netwerk op de ZZP-Borrel

Samenwerken wordt steeds belangrijker als ondernemer. Kom op woensdag 15 mei om 19:00 uur naar de ZZP-Borrel en vergoot je netwerk in zuidwest Nederland onder het genot van een hapje en een drankje. Je kunt je hier vrijblijvend aanmelden.

Ga het gesprek aan over de toekomst!

Naast netwerken en kennis vergaren kun je ook langs bij een breed scala exposanten. Van meet- en regeltechniek tot verlichting & domotica en van (duurzame)klimaattechniek tot luchtbehandeling. Bekijk hier de deelnemerslijst van De Installateur van de Toekomst.

De Installateur van de Toekomst is op 14, 15 en 16 mei te bezoeken in Evenementenhal Gorinchem.

Bestel hier uw gratis ticket     


permalink

Overig nieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven