018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | 2 tot en met 4 november 2021 – RAI Amsterdam

Nieuws

Building Holland vind plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in RAI Amsterdam. 

Reinier vd Berg
Geen onderdeel van een categorie

Twijfel over effectiviteit van het Nationale Programma Regionale Energiestrategie

Meteoroloog Reinier van den Berg heeft zo zijn twijfels bij de effectiviteit van het Nationale Programma Regionale Energiestrategie, waarin dertig regio’s zelf moeten uitvinden hoe het best duurzame elektriciteit op land (wind en zon) opgewekt kan worden. “Gaan ze elk apart bepalen waar zij 120 hectare zonneweides gaan plaatsen?” Hij pleit voor nationale sturing. Hij zei dit eind oktober tijdens het online innovatie event Building Holland Digital.

 

Lees verder »
Geen onderdeel van een categorie

Building Holland Digital: pleidooi voor UOB en OBT

Doekle Terpstra, voorzitter van Techniek Nederland, presenteerde de UOB-app op het online innovatie event Building Holland Digital dat op 27, 28 en 29 oktober rechtstreeks wordt uitgezonden vanaf Next Level op de eerste verdieping van Evenementenhal Gorinchem.

Lees verder »
Rabobank Innovation Challenge
Building Holland Digital

Awards Rabobank Innovation Challenge uitgereikt

Termokomfort Europe, Kokon Architectuur & Stedenbouw en Smartvatten zijn de winnaars van de Rabobank Innovation Challenge. Ze werden bekendgemaakt op het online innovatie event Building Holland Digital dat op 27, 28 en 29 oktober rechtstreeks vanuit Next Level in Gorinchem wordt uitgezonden.

Lees verder »
Gal ABN AMRO Duurzame 50
Building Holland Digital

Uitreiking ABN AMRO Duurzame 50 op Building Holland Digital

Het gaat door: de uitreiking van de ABN AMRO Duurzame 50 vindt plaats op 28 oktober aanstaande, tijdens Building Holland Digital. Op die dag kom je erachter wie de dapperen zijn die niet alleen zelf versnellen, maar anderen helpen om uit te blinken in duurzaamheid.

Lees verder »
Constructeur van het Jaar
Building Holland Digital

Wie wordt de Constructeur van het Jaar 2020

Op donderdag 29 oktober wordt om 13.00 uur tijdens Building Holland Digital de Constructeur van het Jaar 2020 en het Talent van het Jaar 2020 bekend gemaakt. We spraken met Bob Gieskens (VNconstructeurs) en Robbert van Dinther (KPE Groep & HTI) over de online verkiezing. 

Lees verder »
Building Holland Digital

Online platform gaat particulier woningbezitter ontzorgen

Dat was even schrikken. Woningeigenaren moeten toch al gauw rekening houden met een verbouwing van zo’n veertig, vijftig duizend euro om het eigen woningbezit  aan te passen aan de klimaatdoelstellingen. Van het gas af kost nou eenmaal geld. Teun Bokhoven, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Duurzame Energie noemt het schieten uit de losse heup. “Met die bedragen kan ik niet zoveel. Het is complex en daar gaan wij verandering in brengen. Met de lancering van een portal eind dit jaar.”

Lees verder »
Scroll naar top