018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | 2 tot en met 4 november 2021 – RAI Amsterdam

Nieuws

Building Holland vind plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in RAI Amsterdam. 

Building Holland Digital

Online platform gaat particulier woningbezitter ontzorgen

Dat was even schrikken. Woningeigenaren moeten toch al gauw rekening houden met een verbouwing van zo’n veertig, vijftig duizend euro om het eigen woningbezit  aan te passen aan de klimaatdoelstellingen. Van het gas af kost nou eenmaal geld. Teun Bokhoven, voorzitter van de Nederlandse Vereniging van Duurzame Energie noemt het schieten uit de losse heup. “Met die bedragen kan ik niet zoveel. Het is complex en daar gaan wij verandering in brengen. Met de lancering van een portal eind dit jaar.”

Lees verder »
Building Holland Digital

Grootste revolutie: digitalisering van het verduurzamen

Eigenaren van kantoorcomplexen beginnen het benauwd te krijgen. In 2023 moeten alle kantoren beschikken over energielabel C. Hebben ze dat niet, kan het kantoor niet meer als zodanig worden gebruikt. Ook bij Croonwolter&Dros komen steeds meer vragen hierover binnen. Dit vertelt Mark Derksen, hij is senior Energieadviseur bij dit in elektrotechniek, werktuigbouwkunde, automatisering en informatisering gespecialiseerde bedrijf.

Lees verder »
Carl-Peter Goossen
Building Holland Digital

VvE-appartementen betaalbaar woonlastenneutraal renoveren

Er zijn in ons land 1,5 miljoen woningen die deel uitmaken van een VvE. Ze moeten de komende 30 jaar allemaal worden gerenoveerd naar een comfortabele woning zonder aardgas. Daarover spreekt WNR founing father Carl-peter Goossen op Building Holland Digital op 10 september.

Lees verder »
Marco Bijkerk
Building Holland Digital

Waterstof stroomt straks door gasnet

Voor Marco Bijkerk is het glashelder. Vroeg of laat zal er waterstof door het gasnet stromen. Eenvoudigweg omdat het niet anders kan. Marco Bijkerk is één van de sprekers op 10 september op Building Holland Digital, dat in het teken staat van Energietransitie. 

Lees verder »
Dick Singerling
Building Holland 2020

Hoger Technisch Instituut viert 80e studiejaar op Building Holland

Dit jaar viert stichting het Hoger Technisch Instituut (HTI) haar 80ste studiejaar op Building Holland met een hackathon en een alumni bijeenkomst. Building Holland sprak met de bestuursvoorzitter van het HTI, Dick Singerling en met Robbert van Dinther, operationeel directeur bij KPE Groep over deze mijlpaal.

Lees verder »
ik bezoek
Building Holland 2020

Bezoekintentie Building Holland 2020

Building Holland wordt op 27, 28 en 29 oktober georganiseerd in RAI Amsterdam. Kort voor de aankondiging van Mark Rutte eind juni dat beurzen weer kunnen worden georganiseerd heeft Easyfairs de bezoekintentie onderzocht van de mensen die zich al eerder hadden geregistreerd. Met inachtneming van de RIVM maatregelen geven zeven van de tien ondervraagden aan te komen. 

Lees verder »
Scroll naar top