018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | 2 tot en met 4 november 2021 – RAI Amsterdam

Nieuws

Building Holland vind plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in RAI Amsterdam. 

Advertentie
Geen onderdeel van een categorie

corona update 9 juni

Vandaag vragen wij – als aanjagers van de economie – op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland. Dit doen wij onder meer door twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf, waarin wij de aandacht vragen van premier Rutte met de vraag: mogen de vakbeurzen weer open? 

Lees verder »
Dirk van Gemert
Geen onderdeel van een categorie

Head of Events Building Holland Dirk van Gemert genomineerd voor DJ100

Dirk van Gemert is genomineerd voor de DJ100, de 100 duurzaamste jonge koplopers van Nederland. De definitieve lijst wordt op 2 juli gelanceerd in Circl in Amsterdam. Van Gemert is namens beursorganisator Easyfairs Nederland als Head of Events verantwoordelijk voor het innovatie event Building Holland.

 

Lees verder »
Lex van Delden
Building Holland 2020

Ouderen mogen meer activistisch worden

Lex van Delden spreekt op Building Holland over vitaal ouder worden. Het wordt geen verhaal over trapliften, drempelloos wonen, rollators en stangen langs de muur. Integendeel. “Allemaal verkeerde beeldvorming. Vraag aan senioren hoe zij willen wonen, en er komt iets heel anders uit. Overigens, blijf vooral traplopen. Daar blijf je fit van.”

Lees verder »
Marjet Rutten
Building Holland 2020

Gebruik big data en ontwerp beter slimme gebouwen

Het gaat Marjet Rutten veel te traag. Uiteindelijk zal het haar niet verbazen als een grote buitenlandse partij er straks vandoor gaat met alle data die in en om gebouwen wordt verzameld. Wellicht Google? Wie weet, het zou haar ook niet verbazen als een durfkapitalist uit Israël of de Emiraten straks weg weet met al deze big data. Maar dan zijn we wel weer een paar jaar verder. Marjet Rutten is één van de keynotes in het contentprogramma van het innovatie event Building Holland. De titel van haar verhaal is: ‘Slimme gebouwen vragen slimme oplossingen’.

Lees verder »
Geen onderdeel van een categorie

Building Holland goes digital

Het innovatie event Building Holland krijgt een digitale variant. De eerste online versie wordt gehouden op donderdag 25 juni en staat in het teken van Circulariteit. Jaarlijks worden vier digitale edities georganiseerd. Building Holland digital is onderdeel van de gewijzigde strategie. De komende jaren zal Building Holland zich transformeren tot een ROI gedreven platform. 

Lees verder »
Beurshal
Geen onderdeel van een categorie

corona update 7 mei

Update 7 mei 2020, 11.00 uur: De huidige maatregelen vanuit de Nederlandse overheid betekenen dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Building Holland niet in deze periode valt, willen wij jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Wij gaan er daarbij vanuit dat de 1,5 meter-samenleving (voorlopig) de norm blijft. 

Lees verder »
Danielle Harkes
Building Holland 2020

Vitaal ouder worden in vitale omgeving

“Verdiep je in ouderen en je ziet een groep leuke, diverse mensen. Beschouw ze als individu en niet als een groep. Als je daar goed op inspeelt zie je een interessant marktsegment.” Aldus Daniëlle Harkes. Ze is expert op het gebied van wonen, zorg en ouderen. Op Building Holland is zij één van de keynotes met haar verhaal over slim en vitaal gezond ouder worden in een vitale woonomgeving.

Lees verder »
Michiel Maas
Building Holland 2020

KYP Flow genomineerd voor Rabobank Innovation Challenge

KYP Flow is een web-based programma, waaraan een mobiele app is gekoppeld. KYP Flow voorkomt dat binnen de bouwsector elke keer het wiel opnieuw moet worden uitgevonden. Bij integrale toepassing van het systeem is verlaging van faalkosten van 10 tot 15 procent mogelijk. Hierdoor worden woningen betaalbaarder. Building Holland partner KYP flow is genomineerd voor de Rabobank Innovation Challenge.

Lees verder »
Medaster
Building Holland 2020

Madaster, Cirkelstad en Xedes winnen prijsvraag

De vele gegevens die steeds vaker in Madaster terechtkomen, moeten ook weer slim ontsloten worden om de circulaire economie te stimuleren. Met een omgevingsregister komt die optie een stuk dichterbij, zeker nu dit plan van Madaster, Cirkelstad en Xedes een omvangrijke prijs heeft gewonnen. Cirkelstad is partner van Building Holland dat van 27 t/m 29 oktober wordt gehouden in RAI Amsterdam.

Lees verder »
Stikylock
Building Holland 2020

Maak ruimte voor visualisatie met augmented en virtual reality

StickyLock geeft ontwerpen en projecten een extra beleving met augmented reality (AR), een techniek waarmee je een 3D-weergave virtueel in de echte wereld kunt plaatsen met slechts een smartphone- of tabletcamera. StickyLock presenteert zijn innovaties op Building Holland 2020, van 27 t/m 29 oktober in RAI Amsterdam.

Lees verder »
Building Holland 2020

Corona-update 22 april 2020

In de persconferentie van 21 april j.l. is bekend gemaakt door de Nederlandse overheid dat alle evenementen in Nederland tot 1 september niet door mogen gaan. Ondanks dat Building Holland niet in deze periode valt, willen wij jullie op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen.

Lees verder »
Scroll naar top