Nieuws

Building Holland vind plaats op 2, 3 en 4 november 2021 in RAI Amsterdam. 

Carl-Peter Goossen
Building Holland Digital

VvE-appartementen betaalbaar woonlastenneutraal renoveren

Er zijn in ons land 1,5 miljoen woningen die deel uitmaken van een VvE. Ze moeten de komende 30 jaar allemaal worden gerenoveerd naar een comfortabele woning zonder aardgas. Daarover spreekt WNR founing father Carl-peter Goossen op Building Holland Digital op 10 september.

Lees verder »
Marco Bijkerk
Building Holland Digital

Waterstof stroomt straks door gasnet

Voor Marco Bijkerk is het glashelder. Vroeg of laat zal er waterstof door het gasnet stromen. Eenvoudigweg omdat het niet anders kan. Marco Bijkerk is één van de sprekers op 10 september op Building Holland Digital, dat in het teken staat van Energietransitie. 

Lees verder »
Dick Singerling
Building Holland 2020

Hoger Technisch Instituut viert 80e studiejaar op Building Holland

Dit jaar viert stichting het Hoger Technisch Instituut (HTI) haar 80ste studiejaar op Building Holland met een hackathon en een alumni bijeenkomst. Building Holland sprak met de bestuursvoorzitter van het HTI, Dick Singerling en met Robbert van Dinther, operationeel directeur bij KPE Groep over deze mijlpaal.

Lees verder »
ik bezoek
Building Holland 2020

Bezoekintentie Building Holland 2020

Building Holland wordt op 27, 28 en 29 oktober georganiseerd in RAI Amsterdam. Kort voor de aankondiging van Mark Rutte eind juni dat beurzen weer kunnen worden georganiseerd heeft Easyfairs de bezoekintentie onderzocht van de mensen die zich al eerder hadden geregistreerd. Met inachtneming van de RIVM maatregelen geven zeven van de tien ondervraagden aan te komen. 

Lees verder »
Jurgen Schoenmakers
Geen onderdeel van een categorie

Pas als je het je realiseert, weet je wat je moet doen

Jurgen Schoenmakers is één van de keynotes op Building Holland Digital op 25 juni. Hij spreekt over ‘Van circulaire icoonprojecten naar het nieuwe normaal’. Jurgen Schoenmaker is Manager Duurzaamheid bij Dura Vermeer. 

 

Lees verder »
Corona proof
Building Holland 2020

Groen licht voor Building Holland vanuit overheid

De Nederlandse overheid heeft op de persconferentie van 24 juni aangekondigd dat ook vakbeurzen vanaf 1 juli weer door kunnen gaan. Dat betekent dat het innovatie event Building Holland op 27, 28 en 29 oktober in RAI Amsterdam nu ook groen licht krijgt vanuit de overheid. In de persconferentie werd bekend dat zolang mensen onderling anderhalve meter afstand kunnen houden, er geen maximum aantal bezoekers meer geldt voor bijeenkomsten. Building Holland kan en zal voldoen aan de vereiste maatregelen. 

Lees verder »
Dirk van Gemert
Geen onderdeel van een categorie

Youtube Dirk van Gemert

Easyfairs heeft met Building Holland een duidelijk strategie voor ogen: ontwikkel het event tot een accelerator van nieuws, trends, bijzondere inzichten en innovaties. De nieuwe strategie ‘The road to..’ is onlangs uitvoerig toegelicht door Dirk van Gemert, head of events van Building Holland. Hij vertelt over het drie sporen beleid. Bekijk de video.

Lees verder »
Circulair waardemodel
Building Holland 2020

Jack van der Palen

Op 25 juni geeft Building Holland Digital een digitaal podium aan sprekers met circulariteit als specialisme. Een van de specialisten is Jack van der Palen, in het dagelijks leven architect bij Archiview en daarnaast Regisseur van het Uitvoeringsteam Circulair Ontwerpen.

Lees verder »
Advertentie
Geen onderdeel van een categorie

corona update 9 juni

Vandaag vragen wij – als aanjagers van de economie – op landelijke schaal aandacht voor de heropening van vakbeurzen in Nederland. Dit doen wij onder meer door twee paginagrote advertenties in het Financieel Dagblad en de Telegraaf, waarin wij de aandacht vragen van premier Rutte met de vraag: mogen de vakbeurzen weer open? 

Lees verder »