018-3680680 | info-buildingholland@easyfairs.com | RAI Amsterdam | 24 t/m 26 maart 2020

Nieuws Duurzaam Gebouwd

Hieronder vind je het laatste nieuws van Duurzaam Gebouwd, hét landelijke integrale kennisplatform voor beslissers binnen de bouw- en vastgoedsector op het gebied van duurzaamheid. De website DuurzaamGebouwd.nl brengt alle informatie over de markt, verduurzamingsopgaves, trends en ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen samen. Wil je in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen en informatie? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief!

RSS Duurzaam Gebouwd – Weblog
 • Workshops van Duurzaam Gebouwd Congres 2020 uitgelicht: deel 2 januari 17, 2020
  Benieuwd naar de interactiemomenten tijdens het Duurzaam Gebouwd Congres? Naast het netwerken brengen we graag de verschillende workshops die plaatsvinden onder je aandacht. In dit artikel stellen we weer drie workshops aan je voor.
 • Duurzaam Gebouwd-partners: verzilver je kaart(en) voor Duurzaam Gebouwd Congres januari 17, 2020
  Ben je partner van Duurzaam Gebouwd? Vergeet dan niet je kaarten te verzilveren. Ga naar de website van het Duurzaam Gebouwd Congres en gebruik de code om gratis toegang te krijgen.
 • Bram Adema en Jan Willem van de Groep op Building Holland 2020 januari 17, 2020
  Op Building Holland beklimmen topexperts het podium, binnen actuele en urgente thema’s als Energietransitie, Circulair Bouwen en Slim & Gezond. Ook deze week stellen we weer twee nieuwe sprekers aan je voor, die hun kennis delen op het integrale event voor de bouw- en vastgoedsector.
 • Circulair denken in Drenthe ver doorgevoerd januari 16, 2020
  In Drenthe staat een huis. En in dat huis woont architect Pieter Brink. Voor de rest is alles anders dan je van een huis gewend bent. Welkom in dit feest van de circulariteit.
 • Ennatuurlijk pakt maatschappelijke verantwoordelijkheid op januari 15, 2020
  Warmtenetten zijn een belangrijke oplossing voor de energietransitie. En op dat vlak is Ennatuurlijk een steeds grotere speler, vertelt Herman Exalto. “We staan voor een gruwelijk grote opgave.”
 • Bouw & Hout Convenant: méér hout in de bouw januari 14, 2020
  De koplopers in de sector hebben onlangs de bakens iets verzet en pleiten voor meer hout in bouwprojecten. “De grootste uitdaging is het beeld dat men heeft van hout als bouwmateriaal.”
 • Wat is de meerwaarde van jouw dak? januari 14, 2020
  De Utrechtse woningcorporaties vragen de markt ‘Watt levert mijn dak op?’ Welke marktpartij wil de oplossing bieden? [Update]
 • Zo luchtdicht mogelijk bouwen, hoe doe je dat?  januari 14, 2020
  Vanaf 1 januari 2021 moeten de aanvragen voor alle nieuwbouwprojecten, woning- en utiliteitsbouw, voldoen aan de eisen voor bijna-energieneutrale gebouwen (BENG). 
 • Podcast over circulariteit: slopen is oogsten januari 13, 2020
  In de derde BlueCity Podcast over de circulaire economie spreekt klimaatjournalist Ties Joosten met Michel Baars van New Horizon. Eens een sloper, nu een ondernemer die gebouwen ontmantelt en met de zo gewonnen grondstoffen impact probeert te maken.
 • Workshops van Duurzaam Gebouwd Congres 2020 uitgelicht: deel 1 januari 13, 2020
  Het Duurzaam Gebouwd Congres heeft meer in z’n mars dan alleen plenaire presentaties en netwerkmomenten. In dit artikel lichten we drie workshops voor je uit, waar de (inter)actie met deelnemers voorop staat. Op DuurzaamGebouwdCongres.nl vind je een overzicht van de programmering en heb je tevens de mogelijkheid om je in te schrijven.  
Scroll naar top