Organisatie

Building Holland is hét integrale event voor de bouw- en vastgoedsector. Building Holland stimuleert verbinding in de hele keten zodat er kwalitatieve, duurzame, slimme en efficiënte gebouwen worden (her)ontwikkeld. Ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, adviseurs, ingenieurs, architecten, aannemers en de overheid ontmoeten elkaar om ideeën en visies te delen en samenwerkingen aan te gaan.

De diverse veranderende vastgoedmarkten brengen voor de volledige bouw- en vastgoedsector uitdagingen en kansen met zich mee. Om die reden concentreert Building Holland zich in 2017 op deze opgaven, binnen de thema’s Leisure & Retail, Kantoren, Scholen, Zorgvastgoed, Logistiek Vastgoed en Woningen. Het driedaagse event in de RAI Amsterdam stelt 12.000 beslissers in staat om kennis te delen, te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden te sluiten.

Naast de netwerkmomenten staan wederom tientallen sprekers op de drie podia, verdeeld over twee hallen. Vorige jaren verwelkomde Building Holland al prominenten als Maxime Verhagen, Henk Jagersma, Roger Cox en Ben van Berkel. De Xperience Tour zorgt ervoor dat deelnemers geen enkele presentatie missen, en gidst hen langs een looproute met specifieke innovaties en presentaties binnen een bepaald thema.

De ontmoeting met de opdrachtgever van de toekomst is een belangrijk onderdeel Building Holland 2017. Robot Pepper staat onder andere voor innovatie en technologische verandering, die veel invloed hebben op de bouw- en vastgoedsector. Pepper brengt ketenpartners samen rondom de zes vastgoedtyperingen die centraal staan gedurende Building Holland 2017: Kantoren, Zorgvastgoed, Scholen, Woningen, Leisure & Retail en Logistiek Vastgoed.

De kansrijke netwerkmoment brengen de partijen vervolgens bij elkaar, om gezamenlijk een nieuwe toekomst voor de bouw- en vastgoedsector te vormen.  Van 11 tot en met 13 april 2017 staat in RAI Amsterdam deze ambitie centraal.

Sinds juni 2015 heeft Duurzaam Gebouwd (het integrale platform voor de bouw- en vastgoedsector) de organisatie van Building Holland volledig op zich genomen en treedt RAI Amsterdam op als faciliterend partner. Beursorganisator Duurzaam Gebouwd weet met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. 

Het team

Contentboard

Building Holland is een integraal event met méér dan alleen stands. Om bezoekers te inspireren en informeren zijn er inhoudelijke programma’s met diverse keynotes, marketvisions, workshops en round tables bij te wonen. Er zijn drie podia verdeeld over de beursvloer met elk een eigen programma waar bezoekers kennis en inspiratie kunnen opdoen. Het centrale thema dit jaar is (Re)Building the Future. 

De invulling van de inhoudelijke programma’s wordt bepaald door het Content Board onder leiding van beursorganisator Duurzaam Gebouwd. Duurzaam Gebouwd weet, als integraal platform voor de bouw- en vastgoedsector, met haar kennis en unieke netwerk van professionals als geen ander welke vraagstukken er leven in de sector. Het Content Board bestaat verder uit Gouden Partners en de founding partners die Building Holland vanaf het begin af aan mede mogelijk hebben gemaakt.

Terug naar boven