Organisatie

Building Holland is hét innovatie event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Building Holland stimuleert verbinding in de hele keten zodat er kwalitatieve, duurzame, slimme en efficiënte gebouwen worden (her)ontwikkeld. Ontwikkelaars, beleggers, woningcorporaties, adviseurs, ingenieurs, architecten, aannemers en de overheid ontmoeten elkaar om ideeën en visies te delen en samenwerkingen aan te gaan.

De diverse veranderende vastgoedmarkten brengen voor de volledige bouw- en vastgoedsector uitdagingen en kansen met zich mee. Om die reden concentreert Building Holland zich in 2018 op deze opgaven, binnen de thema’s Leisure & Retail, Kantoren, Scholen, Zorgvastgoed, Logistiek Vastgoed en Woningen. De subthema's zijn Circulair bouwen, Renovatie & Transformatie, Duurzame Woningbouw, Smart Buildings, Duurzame Energie, Conceptueel Bouwen, Financiering, Contracting, BIM, Gebiedsontwikkeling, Nul-op-de-meter, BENG.

Het driedaagse event in de RAI Amsterdam stelt 15.000 beslissers in staat om kennis te delen, te netwerken en nieuwe samenwerkingsverbanden te sluiten.

Naast de netwerkmomenten staan wederom tientallen sprekers op de drie podia, verdeeld over twee hallen. Vorige jaren verwelkomde Building Holland al prominenten als Maxime Verhagen, Henk Jagersma, Roger Cox en Ben van Berkel. De Xperience Tour zorgt ervoor dat deelnemers geen enkele presentatie missen, en gidst hen langs een looproute met specifieke innovaties en presentaties binnen een bepaald thema.

De kansrijke netwerkmoment brengen de partijen vervolgens bij elkaar, om gezamenlijk een nieuwe toekomst voor de bouw- en vastgoedsector te vormen.  Van 17 tot en met 19 april 2018 staat in RAI Amsterdam deze ambitie centraal.

 

Terug naar boven