Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Innovatieve ventilatortechnologie voor maximale energie-efficiëntie

Innovatieve ventilatortechnologie voor maximale energie-efficiëntie

DE WIT ventilatoren presenteert de "RQM MultiEvo" - de nieuwe hybride ventilator voor luchtbehandeling en ventilatietechnologie.

De multi-spiraal technologie - bekend als MultiEvo – combineert het eenvoudige gebruik van vrijlopende centrifugaal ventilatoren met de effectiviteit van traditionele ventilatoren. Deze nieuw ontwikkelde technologie heeft geresulteerd in een reeks rechtstreeks aangedreven hybride centrifugaal ventilatoren met meerdere geïntegreerde geleideschoepen. 

Deze nieuwe Plugventilator RQM heeft een uitzonderlijk hoog rendement, zijn compact en  geschikt voor vele toepassingen oa. retro-fit, datacenters, cleanrooms en kantoren.  De RQM MultiEvo is het antwoord op de oproep van de sector om eenvoudig te werken met de best mogelijke energiebesparing in technische bouwinstallaties.

Afhankelijk van de grootte bereikt de RQM 8% tot 15% meer energie-efficiëncy dan de beste, traditionele, vrijlopende fans op de markt. De gemeten absolute systeemefficiëntieniveaus bereiken waarden tot 78% afhankelijk van de grootte (systeem = ventilator, motor, frequentieomvormer).

De RQM kan worden gebruikt als plug-and-play oplossing in elke gewenste montagerichting voor vloeren, wanden en plafonds. Voor de elektrische aansluiting is een niet-afgeschermde voedingskabel vereist. Onderhoud en inspectie is eenvoudig dankzij de gemakkelijke toegankelijkheid van de leischoepen en inlaatconus.

Innovatieve ventilatortechnologie voor maximale energie-efficiëntie

Meer weten? Kom gerust langs op onze stand!


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven