Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award

BAM wint Duurzame Inzetbaarheid Award

Bouwbedrijf BAM heeft tijdens Building Holland de KPE Duurzame Inzetbaarheid Award gewonnen uit handen van ouderen-ambassadeur John de Wolf. De bouwer is de opvolger van branchegenoot VolkerWessels.

De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Kenniscentrum voor Projectadvisering en Educatie (KPE), een organisatie die organisaties in de bouw- en vastgoedsector helpt met de langdurige inzetbaarheid van werknemers. In de bouwwereld is de uitval van oudere werknemers nog steeds relatief hoog. De award is een stimulans om met name oude werknemers gezond aan het werk te houden.

Oud-voetballer John de Wolf, nu ambassadeur bij ouderenbond ANBO voor de aanpak van ouderenwerkloosheid, roemde de rol van het BAM in de vitaliteit van de eigen werknemers. “BAM probeert de risico’s van het werk zoveel mogelijk te beperkten en geeft daarbij veel persoonlijke aandacht aan de werknemer, onder andere door het inzetten van een persoonlijke ontwikkelingsscan.”

Jan Jaap Blüm van BAM was blij met de prijs, maar benadrukte dat de aandacht voor werknemers niet meer dan normaal is. “Het is goed dat we duurzame inzetbaarheid stimuleren, maar eigenlijk is het een prijs voor een onderwerp dat vanzelfsprekend zou moeten zijn.”


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven