Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Koopman | Interlight hoofdkantoor eerste Gooee Smart Building in Nederland

Koopman | Interlight hoofdkantoor eerste Gooee Smart Building in Nederland

Als Platinum partner van Gooee zijn wij heel trots om te kunnen melden dat ons hoofdkantoor in Wijk bij Duurstede het eerste Gooee Smart gebouw in Nederland is. Eind vorig jaar hebben wij onze klanten verwelkomd in onze volledig vernieuwde showroom. Niet alleen hebben we een complete make-over voltooid van het interieur van ons moderne gebouw, we hebben nu ook een volledig slim gebouw dat op de Gooee-portal draait.

Het prachtig ontworpen interieur is volledig uitgerust met Gooee-sensoren om de bezettingsgraad per kamer, bureau en kantoorruimtes te meten en te analyseren en het energieverbruik te bewaken. Alle Interlight-armaturen kunnen draadloos worden bestuurd via het Bluetooth-meshnetwerk van Gooee, zowel lokaal als via de cloud.

In de komende maanden blijven we nieuwe mogelijkheden toevoegen zoals voorspellend onderhoud, ruimtegebruik en optimalisatie, energieanalyses, asset-tracking, directe betrokkenheid bij de gebruikers in het gebouw en meer.

Wij zijn heel blij met deze succesvolle lancering en zijn er klaar voor om samen met onze partners alle gebouwen in Nederland smart te maken!

Zie ook https://www.koopman.nu/nl/pageid/gooee


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven