Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Serie SL629 / SL630 – circulaire verlichtingsoplossing

Serie SL629 / SL630 – circulaire verlichtingsoplossing

De behoefte aan het vernieuwen van oude verlichtingssystemen neemt gestaag toe. Steeds meer exploitanten van scholen, universiteiten, kantoorgebouwen, bedrijfspanden en zorginstellingen stappen over op efficiënte verlichtingsoplossingen. Daarbij wordt met name gekeken naar hoge energie-efficiëntie, montagegemak, duurzaamheid, onderhoudsvrijheid en algemene kostenbesparingen.

De energie-efficiënte productreeksen SL629 en SL630 van PERFORMANCE iN LIGHTING zijn de perfecte oplossing voor het moderniseren van verlichtingssystemen. Uiterst efficiënte leds in combinatie met een innovatieve prismavormige afdekking zorgen voor hoge energiebesparingen en een gelijkmatige, verblindingsvrije lichtkwaliteit.

In vergelijking tot gewone T5-oplossingen maken de pendel- en opbouwarmaturen uit deze series besparingen tot wel 50% mogelijk. In combinatie met een slimme lichtregeling, zoals onze daglichtregelingen met bewegingsmelder, zijn zelfs besparingen tot wel 90% mogelijk. De investeringen hebben dus een zeer gunstige ROI.


Maar ook op het gebied van montage en onderhoud hebben de SL629 en SL630 aardig wat te bieden. Het intuïtieve montagesysteem maakt een snelle en eenvoudige installatie mogelijk. Daarnaast overtuigt met name de SL630 door de afmetingen, waardoor extra werkzaamheden zoals het schilderen of plamuren van plafonds niet meer nodig is.

De ledmodules van deze armaturen kunnen zonder al te veel moeite achteraf worden vervangen, al zal dat met een levensduur van 50.000 uur (L80B10) niet snel nodig zijn. Hierdoor zijn de pendel- en opbouwarmaturen uit de serie SL629 en SL630 een permanente verlichtingsoplossing en dragen zo bij aan een circulaire economie.

PERFORMANCE iN LIGHTING
Ronde Tocht 1C
1507 CC Zaandam
marketing.nl@pil.lighting
www.performanceinlighting.com


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven