Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Generieke Poortinstructie (GPI)

Generieke Poortinstructie (GPI)

Basis veiligheidsinstructie voor werknemers die in de Infra/GWW, Bouw & Utiliteit als Installatietechniek werkzaam zijn per 1 april 2019 verplicht op bouwplaatsen.

acta Safety Professionals B.V. heeft alle dagen met veiligheid in relatie met de arbeidsomstandigheden binnen de sector bouw te maken.

Als initiatiefnemer van de Governance Code Veiligheid in de Bouw, kortweg GCVidB, in 2014 ondertekend door 14 opdrachtgevers, aannemers en adviesbureaus lag de ontwikkeling van een Generieke Poortinstructie (GPI) voor de hand. Met deze digitale poortinstructie, waarin de algemene basis veiligheidsaspecten wordt behandeld die op de bouwplaatsen in Nederland van toepassing zijn, kunnen de werknemers zonder oponthoud aan de poort de bouwlocatie betreden. Met deze GPI op zak kunnen de werknemers bij alle partners direct aan de slag.

Dit is een initiatief van de GCVidB, uitgerold door de partners in Nederland, onder leiding van acta Safety Professionals en per 1 april verplicht. Heeft u vragen? Contact Willem H.M. Schunselaar Paap MSc. Tel: 06-53323729 of willem@actasp.nl


permalink

Meer artikelen van Acta Safety Professionals

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven