Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Interlight lanceert Thinq – enabled by Ingy op Building Holland

Interlight lanceert Thinq – enabled by Ingy op Building Holland

Wijk bij Duurstede, 2 april - Interlight zal haar nieuwste oplossing voor lichtregeling onthullen op Building Holland: Thinq – enabled by Ingy. De Thinq-oplossingen van Interlight bestaan ​​uit een volledig draadloos lichtsturingssysteem dat kan schalen van 1 tot 10.000+ sensorpunten. De oplossing kan op een zeer eenvoudige en intuïtieve manier in gebruik worden genomen met behulp van speciale apps. De oplossing komt tegen een zeer agressieve prijs op de markt.

Omdat de oplossing is gebaseerd op de revolutionaire slimme verlichtingstechnologie van Ingy, kan elk gebouw dat is uitgerust met een Thinq-lichtregelsysteem op elk moment worden omgezet in een slim gebouw door een draadloze router aan het systeem toe te voegen en de geïntegreerde slimme gebouwtoepassing te activeren, inclusief : bezettingsanalyse, asset-tracking en indoor navigatie. Deze applicaties worden aangeboden als een abonnementsservice, wat betekent dat ze geen extra investeringen in hardware of installatie vereisen.

Klanten kunnen ook gebruik maken van het draadloze netwerk tussen de armaturen om extra sensoren op internet aan te sluiten. Tot de aangeboden sensoren behoren: binnenklimaat, bel- en feedbackknoppen, verbruiksmeters en vele andere opties.

"We zijn zeer verheugd om deze nieuwe oplossing te lanceren", zegt Casper Vulling, eigenaar van Koopman Interlight, "Wat we zien is dat er twee soorten slimme verlichtingsoplossingen op de markt zijn: fantastische gebruiksvriendelijke lichtregeling en zeer geavanceerde slimme verlichting oplossingen die de IoT-ruggengraat vormen van uw slimme gebouw. Met onze oplossing leveren we beide, dat is uniek!"

"Met de Interlight Thinq-productlijn kunnen we onze klanten een echt interessant upgrade pad bieden", zegt Bastiaan de Groot, CEO van Ingy. Klanten kunnen een goed lichtregelsysteem kopen zonder hun verlichtingsbudget te hoeven verhogen. Als ze hun gebouw op elk gewenst moment slimmer willen maken, kunnen we heel eenvoudig realiseren, tegen een kostprijs die ver onder elke oplossing ligt die een nieuwe infrastructuur moet installeren ".

Ga voor meer informatie over de Interlight Thinq-oplossing naar stand 12.20 in gebouw Holland, zie www.koopmaninterlight.nl/thinq of neem contact op met info@koopmaninterlight.nl.


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven