Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Volkswagen is klaar voor de toekomst met nieuwste NOVENCO technologie voor luchtbehandelingskasten 

Volkswagen is klaar voor de toekomst met nieuwste NOVENCO technologie voor luchtbehandelingskasten 

De Volkswagen Groep, Europa's grootste autofabrikant, heeft een grondig en diepgaand onderzoek uitgevoerd naar de beschikbare ventilatiesystemen op de markt, op zoek naar de meest efficiënte en innovatieve oplossing. Na een uitgebreide reeks testen, metingen en praktijkproeven is de keuze gevallen op het uiterst rendabele EC+ concept met NOVENCO's zeer efficiënte ZerAx® axiaalventilatoren. Het nieuwe systeem is al in gebruik in één van de grootste productiegebouwen - de assemblagehal - in de VW Navarra productievestiging in Pamplona, Spanje.

De productievestiging van Volkswagen Navarra neemt dagelijks haar verantwoordelijk voor het milieu, de veiligheid van de werknemers en de lokale gemeenschap. De innovatieve en indrukwekkende planning op de site weerspiegelt dit met speciale aandacht voor het beheer van benodigde energie en de uitstoot. Het doel hiervan is om het energieverbruik en de CO2-uitstoot continu te verminderen. De nieuwste EC+ technologie met de ZerAx® axiaalventilatoren bood hierbij een perfecte oplossing voor de vernieuwing van de ventilatie in de assemblagehal.

De bewezen rendement van het NOVENCO systeem zal de aankomende jaren zorg dragen voor een optimale ventilatie van de VW Navarra productiefaciliteiten en draagt tegelijkertijd bij tot een groener en duurzaam milieu.

 

Meer informatie: novenco-building.com/nl


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven