Hét innovatie event voor de bouw, installatie en vastgoed

11 t/m 13 april 2020

Durf over eigen grens heen te kijken

Durf over eigen grens heen te kijken

Energie voor de toekomst; dat is wat we bezoekers en de branche weer mee willen geven tijdens Building Holland 2020. De uitdagingen waar we als bouw- en installatiesector voor staan bieden we alleen het hoofd door naar elkaar te luisteren, samen te werken en met elkaar te bouwen aan nieuwe technieken en oplossingen.

Een gevleugelde uitspraak van de groep jonge professionals binnen TVVL is ‘om gave dingen te doen’. Samen met jullie willen én kunnen we ook gave dingen doen in aanloop naar, tijdens en na 3 dagen Building Holland. Door vroegtijdig in te stappen pak je je rol om mee te bouwen aan een TVVL Kennisplein waar kennis delen, samenwerken en elkaar ontmoeten als vanouds centraal staan.

Bouw jij met ons mee aan het TVVL Kennisplein tijdens Building Holland 2020?

Building Holland 2020:  jouw verbinding naar business met toekomstwaarde
Building Holland is het 3-daagse innovatie event voor de bouw-, installatie- en vastgoedsector. Dit jaarlijks terugkerende event vindt plaats in de RAI in Amsterdam. 15.000 bezoekers en 250 standhouders komen van 24 t/m 26 maart 2020 samen om kennis te delen, te netwerken, zaken te doen en om innovatieve producten en concepten te zien & beleven.

Boek je stand op het TVVL Kennisplein* en laat zien dat je over je eigen grenzen heen durft te kijken en het belang van samenwerken onderstreept. 

Verzorg een lezing op het goed bezochte podium ‘Energie voor de toekomst’ én denk mee over hoe we verder invulling geven aan de activiteiten op het TVVL Kennisplein. Natuurlijk nemen wij jouw bedrijf mee in onze uitgebreide marketingcampagne rond Building Holland 2020. 

Wil je meer informatie of je direct aanmelden? Download de TVVL Partnerbrochure 2020 of neem contact op met Femke van Egmond via 088 – 401 06 10 of marcom@tvvl.nl

DOWNLOAD DE BROCHURE


permalink

Overig nieuws Partnernieuws


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven