Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

12Build

 

Het offerteplatform voor de bouw

De naam 12Build staat voor onze ambitie: we willen bouwen, net als jij. Maar in plaats van vastgoed, bouwen wij aan een transparante bouwbranche. Door het aanbod van bouwspecialisten overzichtelijk te maken, maar ook het onderling delen van documenten voor offertes en uitvoering. Daar helpen we je graag bij.

Zowel in de tenderfase als daarna biedt 12Build de ideale oplossingen om samen te werken aan een geslaagd project. Van de opdrachtgever tot de hoofdaannemer en van het calculatiebureau tot de bouwspecialist: we verbinden iedereen via ons platform.

Wanneer je een nieuw project ontwikkelt, wil je daar de juiste hoofdaannemers en/of bouwspecialisten bij vinden. Daar helpt 12Build je bij. Houd het overzicht, gebruik onze Europese database met specialisten en zet ons communicatieplatform in voor optimale efficiëntie.

 

Bekijk onze oplossingen: 

Co-creator

Het document management systeem van 12Build. Laat alle gekozen partijen na gunning optimaal samenwerken aan het project. Jij houdt het overzicht en bepaalt wie toegang krijgt tot welke documenten in 12Build Co-creator.

Evaluator

Hoe beviel de samenwerking met de partijen? Gebruik 12Build Evaluator om je eigen bedrijf en anderen te helpen. Samen maken we de bouwmarkt transparanter.

Matchmaker

Tenders worden gemakkelijker. Wij helpen je de juiste partijen vinden voor je project, offertes bij ze aan te vragen en de communicatie met alle partijen overzichtelijk te laten verlopen.

Promoter

Je wilt jezelf relevanter positioneren als bouwspecialist. Je wilt je onderscheiden met je expertise. Des te passender zijn de opdrachten die je kunt scoren. Daar helpt 12Build Promoter je bij.

Verder lezen

Stand: 11.011. en 11.012
Plattegrond


12Build

Ernst Machstraat 10
7442 DL Nijverdal

T: +31 (0)88 022 8440


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven