Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Acquire

Stedebouw & Architectuur is al 30 jaar uw steun en toeverlaat als het gaat om inspirerende projecten en innovatieve producten in de bouw. Met uitgaven als de Innovatiecatalogus, een razend populaire jaarlijkse bundeling van trends en innovaties zoals circulair bouwen en robotisering, zet Stedebouw & Architectuur zich neer als een onmisbare schakel voor architecten, stedenbouwkundigen, projectontwikkelaars, etc. Stedebouw & Architectuur is één van de inmiddels 12 merken van Acquire Publishing.

Acquire Publishing is uitgegroeid tot de grootste uitgeverij in de openbare ruimte, mobiliteit en architectuur. Tijdens Building Holland organiseren wij op alle beursdagen een interessant programma.

Congres The Biobased R/evolution #2 
17 april Building Holland RAI Amsterdam 12.05-14.30 uur NEXUS Podium 

De overgang van een lineaire naar een circulaire bouweconomie is in volle gang. Biobased is een van de pijlers. En juist biobased heeft de wind vol in de zeilen. Met een enorm aanbod van producten, heel veel voorbeeldige referenties, en een gedreven overheid, opdrachtgevers, en marktpartijen, die nu echt de stap willen maken naar biobased. Het congres gaat over de opschaling van biobased bouwen die nu gaande is.

Stedebouw & Architectuur Talks
18 april Building Holland RAI Amsterdam 12.05-14.05 uur NEXUS Podium

De kennispartners en experts van Stedebouw & Architectuur praten u in een korte krachtige lezing van circa 20 minuten bij over actuele onderwerpen, zoals:

  • Circulair ontwerpen
  • Materialenpaspoort
  • Innovatie in stadsontwikkelingen
  • Nieuwe woonvormen voor ouderen
  • Groen in stedelijke omgeving
  • Innovation From Holland- InnovationChallenge & Booosting

BouwCirculair: Woningbouw Keten aan de slag met circulair bouwen
19 april Building Holland RAI Amsterdam 13.10-14.50uur NEXUS Podium

Opdrachtgevers en marktpartijen van harte uitgenodigd! 

BouwCirculair is de afgelopen jaren uiterst succesvol in de transitie van lineair naar circulair beton. Stakeholders zijn in regionale betonketens georganiseerd. Meer dan 100 organisaties zijn aangesloten bij deze ketens.  

BouwCirculair richtte zich de afgelopen jaren op circulair beton in de infra. De aanpak en opzet van regionale betonketens om circulair beton in de infra van de grond te krijgen was uiterst succesvol. Daarom verbreedt BouwCirculair het ketenconcept naar de gebouwde omgeving. In eerste instantie wordt ingezet op de woningbouw, meer specifiek woningen uit het bestand van woningbouwverenigingen. Het gaat om nieuwbouw woningen en woningen die gesloopt worden. Woningbouwcorporaties zitten met de vraag hoe je deze bouwopgaven circulair oppakt en uitvoert.  De kennis en ervaring van BouwCirculair in de betoninfra kan hier helpen. Want er is heel veel overlap met circulariteit in beide segmenten. Door de verbreding van BouwCirculair naar woningbouw profiteert het woningbouwsegment in hoge mate van wat nu toe is bereikt.  

 

 

Verder lezen

Stand: 10.007,10.061A
Plattegrond


Acquire

Dokter van Deenweg 56
8025 BC Zwolle

T: (038) 460 63 84
F: (084) 867 04 30


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven