Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Air@work

Air@Work is leverancier van energiezuinige en milieuvriendelijke systemen voor luchtkoeling en klimaatbeheersing. Met lage investerings- en onderhoudskosten worden computerruimtes, datacenters, utiliteitsgebouwen en industrie duurzaam gekoeld.

Klimaatbeheersing

Het ideale bewaarklimaat voor producten in een magazijn, of een aangenaam werkklimaat voor medewerkers in bedrijfsruimtes... Het lijkt soms eerder een illusie dan werkelijkheid. Air@Work brengt daar verandering in met de milieuvriendelijke en energiebesparende technologie voor het ventileren, koelen en verwarmen van ruimtes. Of het nu gaat om productiehallen in de industrie of utiliteitsgebouwen zoals scholen, winkelcentra, laboratoria of kantoren, een gunstig binnenklimaat is een vereiste.

Het Air@Work systeem zorgt in de warme periode ervoor dat de verse buitenlucht indirect gekoeld word door het verdampen van water in de retour luchtstroom. De absolute luchtvochtigheid van de toevoerlucht blijft dus altijd gelijk en zorgt voor een comfortabel gevoel. In de winterperiode functioneert het systeem als warmte terugwinning systeem waarbij met de warme retourlucht de verse koude toevoerlucht wordt opgewarmd.
In de tussenliggende periode werkt het systeem via een by-pass.

De Air@Work systemen staan voor een duurzaam, aangenaam en gezond binnenklimaat!

Datacenterkoeling

Een datacenter kan geen fractie van een seconde zonder stroom en geen minuut zonder koeling. De meeste conventionele koelsystemen verbruiken veel energie en zijn daarom duur, milieuonvriendelijk en onderhoudsgevoelig. Air@Work heeft hiervoor een voordelig, betrouwbaar én duurzaam koelsysteem ontwikkeld. 

Het Air@Work product is gebaseerd op compressorvrije koeling, op basis van indirecte adiabatische koeling. Het datacenterkoelsysteem werkt met twee gescheiden luchtstromen. Er wordt gebruik gemaakt van de koelca- paciteit van de buitenlucht, maar er wordt geen buiten- lucht toegevoerd aan de ruimte. Als de buitenluchttem- peratuur te hoog is, schakelt het systeem geleidelijk over op indirecte adiabatische koeling.

Het Air@Work systeem is hiermee het meest energyefficiente en betrouwbaarste koelsysteem voor een datacenter.

 

Verder lezen

Stand: 10.051
Plattegrond


Air@work

Polanderbaan 1-3
3447 GN Woerden

T: +31 (85) 0655350


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven