Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Baril Coatings

Bij Baril Coatings maken we ons sterk voor een duurzame samenleving. Al onze medewerkers hebben hierbij dezelfde ambitie: oplossingen op maat bieden die perfect passen bij de klant én die respect hebben voor de leefomgeving. Baril Coatings is ontwikkelaar en producent van kwalitatief hoogwaardige, industriële coatings en bouwverven die zeer duurzaam zijn. We leveren ze wereldwijd aan staal- en utiliteitsbouw, OEM en metaalindustrie, marine en offshore en aan schildersbedrijven.

Innovatief en duurzaam
We dagen onszelf iedere dag uit om het weer een stukje beter te doen. Het resultaat: onze klanten kunnen rekenen op nieuwe, flexibele, innovatieve en duurzame oplossingen voor extreme buitenduurzaamheid en corrosiebescherming.

Meer met minder
Baril Coatings heeft een missie. “We willen klanten helpen om hun objecten duurzaam te beschermen en tegelijkertijd hun global footprint te verkleinen. Onze ambitie is meer bereiken met minder.”

Langdurige bescherming én verantwoord
Baril Coatings wil de beste coating leveren voor een brede toepassing en dat willen we ook nog eens zo duurzaam mogelijk doen. De productie van Baril Coatings is verantwoord en emissiearm door de inzet van
biobased grondstoffen, 100% duurzame energie (eigen zonnepanelen gecombineerd met windenergie) en door het beperken van afval door hergebruik en afvalscheiding. We dringen het gebruik van gevaarlijke
stoffen terug, werken aan nog schonere fabrieken, veilige werkplekken en we rijden met elektrische en hybride auto’s. Ook onze producten zijn duurzaam. Veel van onze producten zijn gemaakt van biobased en/of watergedragen grondstoffen en ze bieden een langdurige bescherming voor iedere gewenste ondergrond. Wij zijn ons bewust van onze verantwoordelijkheid als producent. Alles wat we erin stoppen, willen we er ook weer uithalen. We investeren maximaal in nieuwe technieken om emissievrij te kunnen produceren. Eventuele emissie wordt middels ionisatie technologie geneutraliseerd. 0% uitstoot is onze ambitie.

Wereldwijd
Baril Coatings is in 1982 gestart met de productie van verf en coatings. Inmiddels is het bedrijf uitgegroeid tot een echte ontwikkelaar van innovatieve, duurzame oplossingen en wereldwijd actief met productielocaties in Nederland, de VS en Polen.

Verder lezen

Stand: 12.053
Plattegrond


Baril Coatings

T: +31 (0)73 641 98 90
F: (073) 642 05 50


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven