Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Bergschenhoek Luchtcomfort

Bergschenhoek Luchtcomfort

Bergschenhoek Luchtcomfort is toonaangevend op het gebied van duurzame comfortconcepten voor ventilatie en luchtbehandeling in de woning- en utiliteitsbouw. Bergschenhoek Luchtcomfort gaat uit van de comfortwens van de gebruiker. Deze gedachte dient als basis voor zowel het transport, de verdeling als de conversie. Als dé specialist zijn we ondersteunend in het adviseren, ontwerpen en realiseren van het juiste luchtbehandeling systeem.

R-Vent

Onder de merknaam R-Vent levert Bergschenhoek Luchtcomfort een compleet programma ventilatieproducten voor de woning- en utiliteitsbouw. R-Vent is een totaalconcept met de hoogste kwaliteit en functionaliteit. Het systeem garandeert een goede prijs/kwaliteitsverhouding en is daardoor de meest economische keuze. Bergschenhoek Luchtcomfort werkt samen met nationale en internationale partners om tot het gewenste resultaat te komen.

R-Vent Group B.V.

Bergschenhoek Luchtcomfort is een handelsnaam van R-Vent Netherlands B.V. onderdeel van de R-Vent Group B.V., de lucht- en ventilatiedivisie van Bergschenhoek Groep. De Bergschenhoek Groep en haar werkmaatschappijen werken vanuit één centrale visie: het leveren van kwaliteitsproducten op basis van een gedegen technisch advies, met de behoefte van de klant of gebruiker als middelpunt. Duurzame relaties met afnemers, opdrachtgevers en andere partners zijn daarvoor van essentieel belang. . Een groot deel van de producten die de werkmaatschappijen op de markt brengen worden zelf ontwikkeld én in Nederland geproduceerd.

Meer informatie over Bergschenhoek Luchtcomfort, R-Vent Group en Bergschenhoek Groep kunt u vinden op: www.brgluchtcomfort.nl

Bergschenhoek Luchtcomfort

www.brgluchtcomfort.nl

verkoop@rvent.nl

 

Verder lezen

Stand: 11.054
Plattegrond


Bergschenhoek Luchtcomfort

T: 010 524 26 40
F: 010 524 26 01


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven