Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

BodemenergieNL

BodemenergieNL is de brancheorganisatie voor alle bedrijven en organisaties die op enige wijze te maken hebben met bodemenergie.

Missie

We verbinden, ontsluiten en stimuleren de deskundigheid van Nederlandse professionals bij ondernemingen, bedrijven en andere organisaties die actief zijn in de sector bodemenergie. We bundelen de diverse vormen van bodemenergie (bodemwarmtewisselaars, ondergrondse energieopslag, geothermie, etc.) en maken ons als collectief sterk voor een verantwoorde groei en kwalitatief goede toepassing van bodemenergiesystemen. Wij zijn hét aanspreekpunt voor de landelijke en lokale politiek.

Visie

De overheid wil duurzaam gebruik van energie en water bevorderen. De toepassing van bodemenergie, waaronder ondergrondse energieopslag, gaat hieraan een substantiële bijdrage leveren. Wij zetten ons in om in 2020 een aantal van 20.000 bodemenergiesystemen in Nederland gerealiseerd te hebben. We kunnen dit niet alleen. We gaan actief onze krachten bundelen met andere brancheorganisaties en belangengroepen. Bodemenergie zal daardoor in de markt in één adem genoemd worden met andere vormen van duurzame energie zoals zon, wind en biomassa.

Speerpunten

  • Versterkte aandacht voor voorlichting en informatieverstrekking.
  • Actieve belangbehartiging naar de landelijke overheid met betrekking tot stimuleringsmaatregelingen en goede wetgeving.
  • Het uitbreiden van de vereniging tot meer dan 100 leden.
  • Kaders scheppen om de groei naar 20.000 systemen mogelijk te maken, onder andere door opleiding en kwaliteitsverbetering.
Verder lezen

Stand: 11.010
Plattegrond


BodemenergieNL

Johannes Geradtsweg 17b
1222 PH Hilversum

T: (035) 683 88 33


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven