Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Bouwcenter

EQ zero, betaalbaar gasloos wonen en naar NOM. Voor renovatie en nieuwbouw.

Bouwcenter heeft na de introductie van het EQ zero concept op de Building Holland beurs van 2017 haar concept verder doorontwikkeld. In nieuwbouwprojecten is een kleine extra investering voldoende om gasloos te wonen en voor de renovatie van woningen naar NOM is een budget van € 40.000,- voldoende. Het systeem is ook voor enkelvoudige woningen toepasbaar. Dus ideaal voor de verduurzaming van mutatiewoningen.

De verschillende systeemonderdelen

Het geavanceerde totaalsysteem omvat alle onderdelen voor een comfortabel binnenklimaat, waaronder een EQ zero Ventilatiesysteem, Infraroodverwarming, Circulatiedouche en Klimaatbeheersing. De onderdelen worden aangestuurd door een slimme EQ zero Controller. Zo hoeft er niet meer nagedacht te worden over energieverbruik. De EQ PowerTube zorgt voor constante aanvoer van warm water, aangevuld met hoogrendement zonnepanelen. Zo is er altijd voldoende energie voor de dagelijkse activiteiten. Het systeem is plug-and-play, uit te breiden aan de hand van individuele woonwensen en budget en hiermee geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie.

Betaalbaar gasloos wonen geen uitdaging!

Met het EQ zero concept is gasloos wonen geen uitdaging. De EQ PowerTubes verzorgen het hele jaar voor de opwarming van warm water, groot voordeel is dat het systeem zeer beperkt onderhoud nodig heeft en een lange levensduur kent. Zowel toe te passen in de nieuwbouw als in de renovatie. En slim energieverbruik zorgt voor de nodige stappen naar een NOM-woning.

Over Bouwcenter

Bouwcenter is, met 87 vestigingen, de grootste landelijke formule van bouwmaterialengroothandels van Nederland. Alle Bouwcenters zijn regionaal werkende familiebedrijven die zich onderscheiden in kennis en vakmanschap.

Verder lezen

Stand: 10.016
Plattegrond


Bouwcenter

T: 0183 650 100


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven