Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Carlisle Construction Materials

Carlisle® Construction Materials B.V. in Kampen  is verantwoordelijk voor de productie en verkoop van een groot scala aan EPDM-rubber producten. 

CCM B.V. is Europa’s eerste producent van EPDM rubber folie, voor o.m. dak- en gevelbekleding. Deze EPDM dakbedekking wordt wereldwijd verkocht onder de merknamen HERTALAN® en RESITRIX®. Naast deze productgroepen produceert CCM B.V. tevens HARDCAST® tapes, ECOLAN vijverfolie, technische rubber producten, biogas membranen en speciale compounds voor de rubber industrie. 

Carlisle® Construction Materials Europe  heeft in Europa meerdere vestigingen: Nederland [Kampen], Duitsland [Hamburg en Waltershausen], Roemenië [Baia Mare] en Engeland [Mansfield].

Carlisle® Construction Materials NL
CCM NL is verantwoordelijk voor de verkoop van de merken HERTALAN® en RESITRIX®, voor de Nederlandse markt. CCM NL is van ontwerp tot en met uitvoering in de markt aanwezig en adviseert opdrachtgevers, architecten en haar eigen relaties over de beste toepassing van haar producten. Daarnaast maken wij bouwfysische berekeningen en berekeningen ter bepaling van de windbelasting op daken en/of gevels. Verder verzorgen wij trainingen en lezingen voor alle marktpartijen in haar trainings- en communicatiecentrum Carlisle Academy.

 

 

PRODUCTGROEP HERTALAN®
De producten uit de productgroep HERTALAN® worden hoofdzakelijk toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies. Er zijn ook andere inzetgebieden zoals vijvertoepassingen, bekleding van biogasinstallaties en (blus)water bassins.  Het assortiment van HERTALAN® bestaat uit de producten hertalan easy cover, hertalan easy cover FR, hertalan easy weld, hertalan S EPDM stroken en hertaled.

 

PRODUCTGROEP RESITRIX®
De producten uit de productgroep RESITRIX® worden tevens  toegepast in dak-, gevel-  en vochtkerende constructies.  Het assortiment van RESITRIX® bestaat uit de producten RESITRIX® SK Partial Bond,  RESITRIX® SK W Full Bond, RESITRIX® MB, RESITRIX® SR, RESITRIX® ESK en RESITRIX® CL. Daarnaast levert CCM een hoogkwalitatieve aluminium dampremmer ALUTRIX®.

Verder lezen

Stand: 10.009
Plattegrond


Carlisle Construction Materials

Industrieweg 16
8263 AD KAMPEN

T: (038) 339 33 33
F: (038) 339 33 34


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak maken


Social Media

Twitter   Linkedin   Facebook   


Op de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven