Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

DTS

Houtsparend kozijnherstel

 

Renoveren, herstellen en opplussen

Volledige vervanging van aangetaste houten kozijnen is ouderwets en overbodig geworden. Onze in de praktijk gewortelde bouw- en onderhoudsexpertise, gecombineerd met de materiaal-eigenschappen van Hollodeen en Durodeen, maken uw renovatieprojecten eenvoudiger, toegankelijker, duurzamer en efficiënter dan ooit.

 

Kostenefficient herstellen i.p.v. vernieuwen

De ontmoedigende aanblik van rotte plekken in houten kozijnen is maar al te vaak aanleiding voor het besluit tot volledige vernieuwing. Dat is echter een dure en omslachtige oplossing, die met DTS-ReFlex tot het verleden behoort. Aangetaste kozijnen krijgen een nieuw en extra lang leven dankzij superieure materiaaleigenschappen en verwerkingstechnieken.

 

Deelvervanging op maat

Aangetaste kozijnen krijgen een tweede leven, dankzij deelvervanging op maat. Onder het motto 'Behoud het goede, vervang het slechte' biedt DTS-ReFlex kostenefficiënte oplossingen voor het herstellen van kozijnen met behoud van de authentieke uitstraling van gebouwen.

 

Compleet renovatiesysteem

Het hele kozijn vernieuwen vanwege enkele rotte plekken? Dat is niet meer van deze tijd. De aangetaste plekken, maar ook kwetsbare delen en verbindingen kunnen nu effectief worden hersteld en beschermd. De gepatenteerde materialen Hollodeen® en Durodeen® vormen de basis van een compleet renovatiesysteem dat voorziet in kostenbesparende oplossingen voor alle praktijksituaties.

 

Prestatiegericht onderhoud

Duurzaam beheer en onderhoud leveren meer op met aandacht voor de benodigde kwaliteit in materialen en uitvoering. De onderhoudstermijn van kozijnen wordt bepaald door de zwakste delen. Optimalisatie van bestaande houten kozijnen betekent een verlenging van de levensduur en onderhoudsinterval. Dat leidt meteen tot besparingen op materialen, grondstoffen en arbeid. Het vergroot ook de tevredenheid van bewoners, die minder overlast hebben van onderhoudswerk.

 

Toegankelijkheid verbeteren

Bij opplussen wordt de woning toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers en mensen die slecht ter been zijn. In de meeste gevallen wordt de dorpel verlaagd en de deur verlengd. In geval van galerijvloeren kan de te hoge instap worden verlaagd door het toepassen van een oprijwig. Met een relatief lage investering wordt het wooncomfort verhoogd en kan men langer in de woning blijven wonen.

Verder lezen

Stand: 10.076
Plattegrond


DTS

T: 0573 438428
F: (0573) 43 26 09


Nog geen items gevonden

Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven