Hét innovatie event voor de bouw en vastgoed

17 t/m 19 april 2018

Elbo Technology BV

Wij brengen gebouwen tot leven!

Elbo Technology importeert en distribueert innovatieve, uitgekiende oplossingen voor communicatie, veiligheid, comfort en (energie)besparing in en rond gebouwen. Ons uitgebreide portfolio omvat producten en systemen op het gebied van:

  • (video)intercom
  • woning- en gebouwautomatisering
  • toegangscontrole
  • cameraobservatie (video security & value imaging)
  • omroep en ontruiming
  • noodverlichting

Partner van installateurs...

Elbo is actief op de Nederlandse markt en richt zich zowel op woningbouw als utiliteitsbouw. Leveren doen we uitsluitend aan erkende elektrotechnische installateurs. Daarnaast onderhouden wij ook contact met hun klanten: woningcorporaties, projectontwikkelaars, VvE's, VvE beheerders, system integrators en facilitymanagers bij instellingen en bedrijven. Zo houden we voeling met de markt en kunnen we beslissers gericht informeren en adviseren over onze oplossingen, uiteraard in goed overleg met de installateur. Als deze nog niet in beeld is, kunnen wij helpen een deskundige partij te selecteren.

Wij worden graag in een vroeg stadium bij het bouwporces of renovatie betrokken, zodat we op basis van onze ervaring en specifieke expertise efficiënte, kostenbesparende en toekomstgerichte oplossingen kunnen inbrengen. Installateurs helpen wij desgewenst met calculeren en programmeren.

Wij zijn pas blij als u het bent. "Afspraak is afspraak. Daar kunt u op rekenen."

Elbo Technology loopt al ruim 30 jaar voorop door te kiezen voor innovaties die zich in de praktijk hebben bewezen. Dit zijn de punten waarmee we het verschil maken in de markt:

Echte specialisten
Elbo zit al ruim dertig jaar bovenop de laatste ontwikkelingen in de branche. Onze medewerkers kennen de markt en mogelijkheden als geen ander.

Sterke merken
Elbo heeft exclusieve verkooprechten op de beste producten van gerenommeerde merken als Urmet, Vingtor-Stentofon (by Zenitel), Yokis, FDI, Geutebrück, Gessler en OVA (Schneider Electric).

Verder lezen

Stand: 10.068
Plattegrond


Elbo Technology BV

Science Park Eindhoven 5707
5692 EP Son

T: +31(0)40 - 26 79 888


Maak nu alvast een afspraak met deze partner

U wilt verzekerd zijn van een goed gesprek met een van onze partners op Building Holland?
Via deze meeting planner kunt u een persoonlijke afspraak plannen bij de partner naar keuze.

Direct een afspraak makenOp de hoogte blijven?

Wilt u in aanloop naar Building Holland op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen
en informatie? Meld u dan aan voor de nieuwsbrief van Building Holland.

Inschrijven nieuwsbrief

Terug naar boven